Lenovo vylepšuje dotykový displej vďaka aplikácii WRITEit 2.0

Lenovo uviedlo WRITEit 2.0 – novú, rozšírenú a prepracovanú aplikáciu, s ktorou je písanie rukou na vybraných zariadeniach s Windows 8 a 10 s podporou písania dotykovým perom ešte lepšie. Môžu ju spárovať aj s digitálnym perom Lenovo.

WRITEit 2.0 vytvorilo Lenovo ako voľnú softvérovú aplikáciu, ktorá dotykový Windows displej premení na virtuálne plátno. Na svojich displejoch môžete jednoducho písať perom alebo prstom, kresliť, zvýrazňovať, čmárať alebo čokoľvek označovať, či už vo Word dokumentoch, fotkách, prezentáciách, na webových stránkach a mnohých ďalších formátoch.

Môžete si dokonca vytvoriť prázdne plátno, na ktoré budete písať alebo kresliť. Svoje výtvory si môžete uložiť, alebo ich rýchlo odoslať a zdieľať s ostatnými.

Tento nástroj aplikácie zahŕňa dvanásť farieb pera v troch hrúbkach a štyri zvýrazňovače, nezabudlo sa ani na gumu. WRITEit 2.0 má tiež vrstvu virtuálneho plátna, vďaka ktorej môžete robiť poznámky, či už digitálnym perom alebo jednoducho prstom.

ikona

Lenovo WRITEit zlepšuje písanie rukou na počítačoch a tabletoch s WindowsLenovo prinieslo novú inovatívnu aplikáciu, s ktorou je písanie rukou na vybraných zariadeniach s Windows 8 a podporou písania dotykovým perom ešte lepšie. Na vyplnenie textové poľa tak nebudete potrebovať softvérovú klávesnicu.

Aplikácia WRITEit 2.0 bude od zajtra (20. 2. 2016) dostupná pre dotykové zariadenia Lenovo s OS Windows 8 a 10, podporujúce písanie dotykovým perom. Stiahnuť si ju môžete bezplatne z webovej stránky lenovo.com.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu