Predaj Huawei P8 Lite prekročil hranicu 10 miliónov kusov

Huawei má dôvod na spokojný úsmev. Medziročne stúpol predaj smartfónov v januári o 93 % a už štyri mesiace po sebe sa mu podarilo predať každý mesiac viac než 10 miliónov kusov smartfónov.

Huawei, tretí najväčší výrobca smartfónov, dosiahol ďalšieho úspechu predajom 10 miliónov smartfónov Huawei P8 Lite. A stačilo mu na to deväť mesiacov od uvedenia na európsky trh. O obľúbenosti tohto cenovo dostupné modelu svedčí aj jeho umiestňovanie v rebríčkoch najpredávanejších smartfónov u našich operátorov, kde sa na popredných priečkach objavuje už niekoľko mesiacov. Na našom webe patrila recenzia tohto smartfónu v roku 2015 k najčítanejším.

ikona

Huawei P8 Lite - studnica dobrých nápadovRecenzia elegantného androidu strednej triedy s dostupnou cenovkou, 5'' HD displejom, dostatočným výkonom a šikovným používateľským prostredím.

Na celom svete využíva niektorý z modelov radu Huawei P8 (P8, P8 Lite, P8 max) vyše 16 miliónov používateľov. Spoločnosť navyše v januári 2016 predala viac než 12 miliónov smartfónov, čím stanovila svoje nové mesačné maximum. Ide o 93 % medziročný nárast. Január bol súčasne štvrtým mesiacom v rade, v ktorom Huawei predal viac než 10 miliónov smartfónov.

Na jeden záber: Huawei P8 Lite

Uplynulý rok 2015 bol pre Huawei veľmi úspešný, výrobcovi sa podarilo dodať na trh 180 miliónov smartfónov, čo je o 44 % viac než rok predtým. Výborné predaje pomohli k upevneniu pozície medzi trojicou najväčších výrobcov smartfónov.

Mimoriadne sa darilo modelu Huawei P8 Lite. Ten je prvým smartfónov z dielne Huawei, ktorý dosiahol na svetovom trhu vyšší predaj ako v Číne. Huawei P8 Lite prevzal štýlový dizajn radu Huawei P a svojim majiteľom ponúka výborný pomer cena / výkon.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Nightmare 05.02.2016 - 22:23

tak to tlieskam ! na heureke si tiez drzi 1.miesto stale

Brano07.02.2016 - 18:03 Trvalý odkaz

dufam ze sa teda Huawei postara o prikladnu podporu tohto modelu

Peter Čapkovič07.02.2016 - 21:54 Trvalý odkaz

Hej rovnako ako u Mate 7 - stale beži na Kitkate....

Celá diskusia 4 príspevky