Pri kúpe modelov radu Samsungu Galaxy S6 získate bonus 149 eur

Chystáte sa kúpiť niektorý z top modelov radu Samsung Galaxy S6? Na prvých 290 registrovaných záujemcov čaká bonus 149 eur. Stačí si telefón kúpiť u vybraného predajcu a telefón zaregistrovať na stránke výrobcu.

Cashback akcie nie sú u Samsungu ničím nové. Nedávno vracal po kúpe modelov Galaxy S4 mini a Galaxy S5 mini 35 eur späť, teraz sa podobná akcia týka všetkých troch top modelov a pamäťových variant rodinky Galaxy S6. Cena telefónov sa tak stáva oveľa atraktívnejšou.

Výrobca týmto krokom chce zrejme podporiť aj predaj smartfónu od oficiálnych distribútorov, ktorí veľakrát doplácajú na šedý dovoz. Ten síce ponúka nižšie ceny, no pri prvých problémoch s telefónom zákazním môže zistiť, že ušetriť pár desiatok eur sa mu veľmi nevyplatilo.

Aktuálny bonusový program pre modely Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge a Samsung Galaxy S6 edge+, ktorom môžu záujemcovia získať 149 eur z nákupnej ceny späť platí od 15. januára do 21. februára 2016.

Stačí smartfón zakúpiť u niektorého z predajcov zapojených do akcie a do dvoch týždňov od nákupu sa zaregistrovať na stránkach www.samsung-bonus.eu. Akcia platí pre prvých 290 registrovaných smartfónov. Jeden zákazník môže zaregistrovať maximálne dva prístroje.

Do bonusovej akcie sú zapojené značkové predajne Samsung a desiatky ďalších kamenných aj internetových obchodov. Ich zoznam nájdete na stránke www.samsung-bonus.eu. Viac informácií získate aj na infolinke +420 702 193 570 alebo info@samsung-bonus.eu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu