Alcatel Onetouch Go Watch na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začali predávať cenovo dostupné inteligentné hodinky odolné proti vode, prachu a nárazom. Zmerajú vám aj tep, emócie a sú kompatibilné nielen s Androidom, ale aj iOS.

Alcatel Onetouch Go Watch majú športový vzhľad a certifikáciu IP67. Sú odolné nielen voči vode a prachu, ale aj nárazom. Ponúknu to, čo sa od takého zariadenia čaká: notifikácie o doručenej SMS-ke, e-maile, hovoroch a dozviete sa napríklad, aké bude počasie. Dokážu zaznamenávať aj vaše emócie a zmerajú vám i srdcový tep. Poslúžia ako diaľková spúšť fotoaparátu, prehrávač hudby, nechýba krokomer, počítadlo spálených kalórií a dokážu analyzovať váš spánok.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch Go WatchVode, prachu a nárazom odolné inteligentné hodinky s certifikáciou IP67, 1,2-palcovým ciferníkom, snímačom tepu srdca, výškomerom i gyroskopom, ktoré dokážu pracovať s Androidom aj iOS.

Go Watch dostali 1,2-palcový okrúhly ciferník s dotykovým IPS displejom a rozlíšením 240 x 204 bodov. S mobilom ich spárujete cez Bluetooth a dokážu pracovať s operačným systémom Android od verzie 4.3 a s iOS 7.0 a vyšším. Prednú masku hodiniek aj remienok môžete jednoducho vymeniť za iný. Na nabitie 225 mAh batérie musíte použiť microUSB kábel, jednoduché bezkáblové riešenie ako majú Onetouch Watch tu bohužiaľ nenájdeme.

Alcatel Onetouch Go Watch sa na anšom trhu budú predávať vtroch farebných kombináciách - White/Light Grey, Black/Dark Red, White/Green & Blue. Odporúčaná cena je stanovená na príjemných 99,90 eur.

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu