Hlasujte v ankete Mobil roka 2015 powered by O2 a hrajte o skvelé ceny

Vyberte najlepšie mobilné telefóny uplynulého roka v deviatom ročníku veľkej čitateľskej ankety a vyhrajte hodnotné ceny!

Deviaty ročník tradičnej ankety Mobil roka 2015 powered by O2 úspešne odštartoval! Od 9. januára do 9. februára bude už len na vás, ktoré telefóny a inteligentné hodinky patria aktuálne medzi to najlepšie na trhu.

Štyri významné slovenské médiá venujúce sa celému spektru mobilných telefónov opäť spojili svoje sily, aby s vašou pomocou vybrali tie najlepšie telefóny a inteligentné hodinky minulého roka. Mobil roka má už svoju tradíciu, veď anketa vznikla v čase, kedy o vašu priazeň bojovali pamätné kúsky ako Sony Ericsson P1i či Nokia N95 8GB a prvý Apple iPhone sme poznali iba z obrázkov.

Doba sa mení, aj jednotlivé kategórie sme postupom času citlivo upravovali. Nezmenil sa však poctivý a odborný princíp ankety, v ktorej minulý rok o výsledkoch rozhodlo takmer 12-tisíc zainteresovaných čitateľov. Bude vás tentoraz viac?

Odborná komisia zložená zo zástupcov odborných redakcií vybrala do piatich kategórií tridsaťpäť najzaujímavejších produktov, ktoré sa v roku 2015 dostali na náš trh. Výber 35 nominovaných kúskov a ich rozdelenie neboli vôbec jednoduché. Sme tiež hrdí na to, že vo veľkej slovenskej ankete nehľadáme high-endy, ale špičkové mobily roka či namiesto low-endov budeme vyberať spomedzi siedmich výhodných telefónov. Slovenské názvy štyroch kategórií jasne definujú rozdelenie trhu so smartfónmi, ku ktorému sme aj tento rok pridali nositeľné príslušenstvo na ruku.

Po dlhej odbornej debate teda komisia rozhodla o nasledujúcich kategóriách pre Mobil roka 2015 powered by O2: výnimočný, špičkový, rozumný a výhodný , ktoré dopĺňa vynovená kategória inteligentné hodinky.

Podobne ako v minulosti, aj tentoraz načasovanie ankety súvisí s jej ročníkom, a preto od 9. januára do 9. februára 2016 bude už len na vás, ktoré mobilné telefóny a príslušenstvo k nim sa stanú tými najlepšími.

Okrem toho, že vašim hlasom pomôžete vybrať tie najlepšie mobilné telefóny a inteligentné hodinky minulého roka, zúčastníte sa aj žrebovania o hodnotné ceny.

Generálny partner ankety, mobilný operátor O2 s najvyššími bonusmi na zariadenia na trhu, venuje víťazovi záverečného žrebovania Apple iPhone 6S. Hlavní partneri víťazom poskytli ďalšie tri hodnotné ceny - smartfóny Coolpad Modena, LG Zero a hodinky Huawei Watch.

Každý účastník sa môže ankety Mobil roka 2015 powered by O2 zúčastniť len raz, a to hlasovaním v internetovom formulári na www.mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine poctivým hlasovaním, preto vopred ďakujeme za slušný prístup k ankete.

HLASUJTE TU!

Duplicitné hlasy každý rok poctivo triedime. Našou prioritou nie je čo najvyšší počet hlasov, ale relevantné výsledky. Na základe predchádzajúcich ročníkov si môžete vytvoriť názor, ako sa slovenský trh s mobilnými telefónmi vyvíja. Stačí kliknúť ma www.mobilroka.sk a listovať zaujímavými výsledkami minulých ročníkov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu