Fotografie a videorecenzia Samsung Gear S2 v športovej verzii

Inteligentné hodinky s okrúhlym 1,2-palcovým ciferníkom a OS Tizen sa u nás predávajú v dvoch verziách. My vám prinášame bohatú fotogalériu a videorecenziu športového modelu s plastovým remienkom. Na model Gear S2 classic sa pozrieme v druhom článku.

Samsung Gear S2 majú športový dizajn, plastový remienok a 1,2'' ciferník s rozlíšením 360 x 360 bodov a technológiou Super AMOLED. Hodinkám nechýba ani odolnosť proti vode a prachu s certifikáciou IP68.

ikona

Základné info: Samsung Gear S2 (SM-R720)Nástupca dostal okrúhly 1,2'' ciferník s rozlíšením 360 x 360 bodov, dvojjadrový procesor, 4 GB vnútornú pamäť, podporu Bluetooth 4.1, NFC, snímač tepu srdca a 3G model disponuje aj e-SIM kartou s možnosťou hlasových hovorov.

Vo vnútri pracuje operačný systém Tizen, o výkon sa postará dvojjadrový 1 GHz procesor a 512 MB RAM. Vnútorný priestor ponúkne 4 GB kapacitu. Konektivitu zabezpečí Bluetooth 4.1, NFC a nabijete ich cez kolísku s microUSB konektorom. Gear S2 a S2 classic dostali 250 mAh batériu a výrobca sľubuje výdrž pri bežnom používaní dva až tri dni.

ikona

Samsung Gear S2 - úhlavný nepriateľ hodiniek s Android Wear Recenzia smart hodiniek s jemným okrúhlym 1,2'' displejom, OS Tizen, snímačom tepu a Bluetooth pripojením k smartfónom s OS Android.

Na jeden záber: Samsung Gear S2 sport

Živé fotografie:

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu