Samsung Gear S2 budú kompatibilné s iOS

Samsung priniesol na CES 2016 aj výbornú správu pre majiteľov iPhonov. Inteligentné hodinky Gear S2 budú podporovať aj platfomu iOS.

Na tohtoročnej výstave CES v Las Vegas informoval Samsung o pripravovanej podpore inteligentných hodiniek Gear S2 pre zariadenia s operačným systémom iOS. Táto správa určite poteší všetkých majiteľov iPhonov, ktorí by radi uprednostnili hodinky Samsungu pred Apple Watch. A možno nielen kvôli nižšej cene.

ikona

Základné info: Samsung Gear S2 (SM-R720)Nástupca dostal okrúhly 1,2'' ciferník s rozlíšením 360 x 360 bodov, dvojjadrový procesor, 4 GB vnútornú pamäť, podporu Bluetooth 4.1, NFC, snímač tepu srdca a 3G model disponuje aj e-SIM kartou s možnosťou hlasových hovorov.

Viceprezident produktového marketingu Alanna Cotton sa nechal počuť, že používatelia sa kompatibility dočkajú neskôr v tomto roku. Kedy presne, však nezverejnil. Inteligentné hodinky, v ktorých beží platforma Android Wear sú s iOS kompatibilné po poslednej aktualizácii, teraz sa podpora rozšíri aj na OS Tizen, ktorý beží v smart hodinkách od Samsungu.

Na CES 2016 predstavil Samsung aj novú edíciu hodiniek Gear S2, ktorá vďaka použitu 18-karátového zlata a platiny dýcha luxusom.

Zdroj: engadget.com

Diskusia k článku:

zemiak 07.01.2016 - 15:05

Kto by si preboha k iPhone kupoval hodinky od samsungu? Na aktualizácie OS môžeš zabudnúť a podpora pre iOS bude polovičatá.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne07.01.2016 - 15:55 Trvalý odkaz

Predsa ten, kto chce rose gold smartwatch ku svojmu rose gold telefonu ;)

Neboj, najdu sa.

Celá diskusia 2 príspevky