Samsung Gear S2 classic v novej luxusnej edícii

Samsung predstavil na výstave CES 2016 nové edície inteligentných hodiniek Gear S2 classic. Prvý model sa vyznačuje luxusným povrchom z 18-karátového ružového zlata, druhý žiari platinou.

Nielen Huawei ukázal na CES 2016 v Las Vegas svoje hodinky žiariace luxusom, ale s novou edíciou a novými materiálmi prišiel aj Samsung.

ikona

Základné info: Samsung Gear S2 (SM-R720)Nástupca dostal okrúhly 1,2'' ciferník s rozlíšením 360 x 360 bodov, dvojjadrový procesor, 4 GB vnútornú pamäť, podporu Bluetooth 4.1, NFC, snímač tepu srdca a 3G model disponuje aj e-SIM kartou s možnosťou hlasových hovorov.

Po kliknutí na obrázok sa snímka zväčší. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Inteligentné hodinky Gear S2 classic dostali použitím 18-karátového zlata a platiny nádych luxusu. Hardvérové špecifikácie a funkcie ostali rovnaké ako pri tradičných Gear S2. Majú ozubený 1,2-palcový ciferník s rozlíšením 360 x 360 bodov a vo vnútri pracuje operačný systém Tizen. Konektivitu zabezpečí Bluetooth 4.1 a NFC a nabijete ich cez kolísku s microUSB konektorom.

Aby bolo možné si hodinky čo najviac prispôsobiť osobnému vkusu, ponúkne Samsung rozšírený rad remienkov a predstavil aj vtipné a hravé ciferníky. Na nich sa objavujú napríklad postavičky z amerického komiksu Peanuts a umelecké kresby od Keitha Haringa, Jean-Michaela Basquiat, Jeremyville a Burtona Morrisa.

Nové Gear S2 classic budú v predaji od februára na vybraných trhoch vo variantoch: luneta z ružového zlata so slonovinovým koženým remienkom a v kombinácii platinovej lunety a čierneho koženého remienku. Cenu nepoznáme.

Na jeden záber: Samsung Gear S2 classic

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 06.01.2016 - 16:16

Vo farbe Rose Gold pre iPhone Rose Gold. Pozeral som press event live a aj som sa usmial veru...

Celá diskusia 1 príspevok