Na jeden záber: Honor X2

Videorecenzia sedempalcového tabletofónu s Full HD rozlíšením, dobrou výbavou a podporou LTE, ktorý láka aj na kovovú konštrukciu a podporu pre dve SIM karty.

Honor X2 bol predstavený na tohtročnom MWC v Barcelone pod názvom Huawei MediaPad X2, no na náš trh sa dostáva ako Honor X2. V sedempalcovom tele ponúka veľmi slušnú výbavu a zaujme hlavne používateľov, ktorí hľadajú zariadenie s veľkým displejom, z ktorého sa dá aj telefonovať.

ikona

Základné info: Huawei MediaPad X2Druhá generácia 7-palcového Full HD tabletu s LTE prináša dual SIM konektivitu, lákavejšie spracovanie, novú verziu Androidu a variant s 3 GB RAM, no na 13 Mpix fotoaparáte či kapacite batérie sa nič nemení.

Tablet ponúk atenké telo, 7-palcový Full HD displej, osemjadrový procesor Hisilicon Kirin 930, 2 GB operačnú pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor. Dva sloty na SIM kartu môžete využiť aj na kombináciu microSIM a microSD karty, takže si môžete rozšítiť úložisko o ďalšie gigabajty.

Operačný systém Android beží vo verzii 5.0 spolu s nadstavbou Emotion UI 3.0. Batéria poteší kapacitou 5 000 mAh. Na fotografovanie nájdete 13-megapixelový fotoaparát, na autoportréty prednú 5 Mpix kameru. Nechýba podpora LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 aj FM rádio, aj keď bez RDS.

Na jeden záber: Honor X2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu