Hodinky Samsung Gear S2 prichádzajú na Slovensko (video)

Samsung spúšťa v piatok 6. novembra predaj nových inteligentných hodiniek Gear S2 v elegantnej aj športovej verzii. Prinášame vám aj video recenziu modelu Gear S2 classic.

Samsung Gear S2 a S2 classic sa od seba líšia dizajnom ciferníka, rozmermi a hmotnosťou. S2 classic majú ozubený ciferník, kožený remienok a viac sa podobajú na klasické hodinky, S2 dostali moderný dizajn s plastovým remienkom. Smart hodinky majú okrúhly 1,2-palcový ciferník s rozlíšením 360 x 360 bodov, opäť tu nájdeme technológiu Super AMOLED a nechýba ani odolnosť proti vode a prachu s certifikáciou IP68.

ikona

Základné info: Samsung Gear S2 (SM-R720)Nástupca dostal okrúhly 1,2'' ciferník s rozlíšením 360 x 360 bodov, dvojjadrový procesor, 4 GB vnútornú pamäť, podporu Bluetooth 4.1, NFC, snímač tepu srdca a 3G model disponuje aj e-SIM kartou s možnosťou hlasových hovorov.

Vo vnútri pracuje operačný systém Tizen, o výkon sa postará dvojjadrový 1 GHz procesor a 512 MB RAM. Vnútorný priestor ponúkne 4 GB kapacitu. Konektivitu zabezpečí Bluetooth 4.1, NFC a nabijete ich cez kolísku s microUSB konektorom. Gear S2 a S2 classic dostali 250 mAh batériu a výrobca sľubuje výdrž pri bežnom používaní dva až tri dni.

Na jeden záber: Samsung Gear S2 classic

V predaji budú dva varianty Gear S2 a Gear S2 classic. Športové hodinky Samsung Gear S2 sa budú predávať v tmavo šedom prevedení s tmavosivým remienkom, alebo v striebornom prevedení s bielym remienkom za odporúčanú cenu 329 eur. Elegantná verzia Samsung Gear S2 classic bude k dispozícii v čiernej farbe s koženým remienkom za odporúčanú cenu 369 eur. V spolupráci s partnermi ponúkne Samsung ako doplnky aj ďalšie varianty remienkov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu