Telekom: HTC One A9 v akciovej ponuke

Horúcu novinku HTC s kontroverzným vzhľadom, 5-palcovým Full HD displejom a 13 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu si môžete kúpiť aj za dotovanú cenu.

HTC One A9 sa už predáva nielen v slovenských obchodoch, ale dostal aj do ponuky ružového operátora. Novinka dostala elegantnú kovovú unibody konštrukciu so zaoblenými stenami i bokmi 5-palcového displeja, čím sa nielen zo zadnej, ale aj prednej strany podobá na iPhone 6. To však nemusí byť na škodu.

Vo vnútri nájdeme výbavu vyššej strednej triedy, kam patrí osemjadrový procesor, Full HD rozlíšenie displeja a 16 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami. Telekom na svojej stránke uvádza, že má predávaný model 3 GB RAM, čo by bolo fajn, ale táto verzia existuje v kombinácii s 32 GB vnútornou kapacitou. Ako to vlastne v Telekome je aktuálne zisťujeme. Operačný sytsém Android beží v najnovšej verzii 6.0 Marshmallow a je doplnený o známe prostredie Sense 7.0.

ikona

Základné info: HTC One A9Štýlový android vyššej strednej triedy s kovovým telom, 5'' Full HD displejom, osemjadrovým procesorom, 13 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou, čítačkou odtlačkov prstov a 2 150 mAh batériou s rýchlym nabíjaním.

Lákadlom je 13-megapixelový fotoaparát, ktorý ponúka aj manuálny režim a vie ukladať fotografie aj do formátu RAW. Nechýba automatické zaostrovanie, prisvetľovacia dióda a optická stabilizácia obrazu. Predný fotoaparát dostal známu UltraPixel kameru. Zvyšná výbava zahŕňa podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1, microUSB konektor, 3,5 mm jack, FM rádio, snímač odtlačkov prstov a bohužiaľ iba 2 150 mAh batériu, avšak s rýchlym nabíjaním Quick Charge 2.0.

HTC One A9 kúpite v Telekome v čiernej farbe (na snímke v e-shope je ale strieborná) za nasledovné ceny:

- 15 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 99 €)

- 15 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 49 €)

- 12 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 29 €)

- 9 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 29 €)

- 6 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 29 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 589 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu