Telekom: SMS zadarmo pre prvých 5 000 zákazníkov sa už minuli

Za menej než jeden týždeň od spustenia vianočnej ponuky vypredal Telekom prvú vianočnú akciu zo svojej bohatej nádielky, ktorá pre prvých 5-tisíc zákazníkov a ich blízkych ponúkala možnosť získať balík neobmedzených SMS na 12 mesiacov zdarma.

Od 21. októbra spustil Telekom vianočnú ponuku, zameranú na rozšírenie Magenty 1, špeciálne tablety a rôzne bonusy.

ikona

Telekom: novinky v Magenta 1, dáta navyše, nové dvojičky a bonusy na hardvérTelekom ako prvý z operátorov predstavil svoju vianočnú ponuku, ktorá štartuje 21. októbra. Rozšíri Magentu 1 na dve základné služby, ponúkne špeciálne tablety pre deti i seniorov a umožní deliť dáta zo spoločného balíčka. Obľúbená kampaň 2 telefóny za cenu 1 pokračuje. A na každého čaká darček.

Pre prvých 5 000 zákazníkov vianočnej kampane pripravil Telekom špeciálnu ponuku. Pri aktivácii či predĺžení paušálu mohli získať neobmedzené SMS správy pre seba i svojho blízkeho (t.j. dva balíčky) na obdobie 12 mesiacov. Správy možno posielať do všetkých slovenských sietí.

Dnes operátor oznámil, že je táto akcia už vypredaná. Ďalšie akciové ponuky ale ostávajú v platnosti a na zákazníkov čaká množstvo benefitov:

- darček pre každého: externá batéria pre váš smartfón

- hardvérové dvojičky: 2 smartfóny za cenu jedného (LG G4c + LG Leon 4G), tablet + smartfón za cenu jedného (Huawei Y5 + Huawei MediaPad T1 8.0 Pro) alebo zľava na smartfón/tablet vo výške 50 eur či 100 eur

- delenie dát zo spoločného balíka svojim blízkym: balík 1 GB dát možno deliť po 100 MB častiach a venovať ich blízkym

- tablet už od 1 €: ak si zákazník s Happy M či vyšším paušálom zoberie Neobmedzený mobilný internet, získa tablet i príslušný počet GB v mesačnom poplatku

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Michal 28.10.2015 - 14:02

MinulY ! ;-)

Milenec28.10.2015 - 16:00 Trvalý odkaz

To je dobre. Som rád, keď sa darí.

Manobb28.10.2015 - 19:33 Trvalý odkaz

VIANOCE UŽ SKONČILI (v októbri) ? TO JE PRÚSER !, čo teraz povieme deťom, keď Ježiško v decembri nepríde ... Ale nádej ešte žije, možno ho nahradí Peťo S., keď "vytancuje" ten vianočný stromček.

P.S.: RUŹOVÝ MARKETING je čistý FAIL.

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne28.10.2015 - 20:36 Trvalý odkaz

Magentovy, nie ruzovy.
Alebo cyklamenovy, Je-li libo.

Celá diskusia 4 príspevky