Na jeden záber: Samsung Gear VR

Majitelia high-endov Samsungu si môžu k svojim smartfónom dokúpiť okuliare určené na konzumáciu obsahu vo virtuálnej realite. My sme ich pre vás vyskúšali.

Na trhu je niekoľko okuliarov od Samsungu, určené sú majiteľom Galaxy Note 4, Galaxy S6, S6 edge a S6 edge+. Pred kúpu sa presvedčte, že dokážu pracovať s vaším zariadením. V novebri sa u nás ale začnú predávať vynovené okuliare, ktoré sú kompatibilné s viacerými smartfónmi a sú aj lacnejšie, ich odporúčaná cena je stanovená na 129 eur.

ikona

Samsung Gear VR Innovator Edition na SlovenskuSlovenskí fanúšikovia moderných technológií si budú môcť čoskoro na Slovensku kúpiť najnovšie zariadenie pre virtuálnu realitu. Škoda len, že je určené iba pre smartfóny Galaxy S6 a S6 edge.

Multimediálny obsah si prezeráte na disleji vloženého smartfónu. Na ovládanie poslúži touchpad na boku, tlačidlo pre návrat späť a obraz si svojmu zraku prispôsobíte otočným kolieskom v hornej časti okuliarov. nabijete ich cez microUSB konektor. Vnútorný ventilátor by mal zaistiť cirkuláciu vzduchu, no pri našom testovaní sa šošovka predsa len občas zahmlievali.

Na jeden záber: Samsung Gear VR

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

ondrakomous 14.10.2015 - 14:44

Preco sa to vola video na jeden zaber, ked je to zestrihane?

Lenka Ivančíková14.10.2015 - 16:08 Trvalý odkaz

Pripada ti, ze toto video je strihane? mne nie. :) ine videa maju vlozenu zvucku alebo este nejake doplnujuce info. zacali sme pred rokmi s produkciou videi tocenych na jeden zaber a nazov relacie sme zatial na stranke nechali, hoci si niektore zlozene z dvoch sekvencii. Kanal a sposob nahravania videi obcas menime, zistujeme, co sa najviac paci a pocuvame aj rady odberatelov videi. takze je mozne, ze v buducnosti sa nasa relacia bude volat uplne inak. Staci taka odpoved? :)

Andrej14.10.2015 - 19:09 Trvalý odkaz

Mal som 30 takých plastových ale štve ma že musím pre to vymeniť zrejme note 4 za s6 edge lebo ani tie nové asi nebudú podporovať note 4 a je pravda po istom používaní bolí krk a ťahajú oči

ondrakomous14.10.2015 - 19:32 Trvalý odkaz

bylo to konkretne ve videu lenovo vibe shot, jde tam videt strih minimalne dvakrat. to je pro me osobne velky zklamani.

Lenka Ivančíková14.10.2015 - 19:40 Trvalý odkaz

pre teba je dolezitejsie, ci je video bez strihu nez jeho obsah? tak to ma uprimne prekvapuje, naozaj. :)

Celá diskusia 6 príspevkov