Na jeden záber: Alcatel Onetouch Watch

Cenovo dostupné smart hodinky s okrúhlym ciferníkom, odolnosťou voči ošplechnutiu vodou a očakávanými funkciami, medzi ktorými nechýba ani snímač tepu srdca. Poteší šikovný spôsob nabíjania bez redukcie.

Alcatel Onetouch Watch sú smart hodinky s tradičným dizajnom, okrúhlym 1,22-palcovým ciferníkom a 20 mm remienkom. Spĺňajú certifikáciu IP67 čo znamená, že by mali vydržať 30-minútový pobyt v sladkej vode do hĺbky jedného metra. Takže by nemala vadiť ani sprcha či ošplechnutie vodou počas umývania rúk.

Hodinky zobrazia notifikácie povolených aplikácií, zvládnu monitoring spánku, zaznamenávajú údaje z fitnes aktivít, poslúžia aj ako budík alebo diaľkový ovládač hudby či fotoaparátu spárovaného smartfónu. Sú kompatibilné nielen s operačným systémom Android od verzie 4.3, ale aj s iOS 7.0 a novším.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch WatchCenovo dostupné, vodeodolné hodinky s elegantným vzhľadom, okrúhlym 1,22'' ciferníkom, snímačom tepu srdca, výškomerom a kompasom. Kompatibilné sú s Androidom aj iOS.

Medzi špecifikáciami nájdeme akcelerometer, gyroskop, elektronický kompas, výškomer, snímač tepu srdca, Bluetooth 4.0, NFC a 210 mAh batériu. V remienku je šikovne ukrytý USB port, ktorým hodinky nabijete. Nepotrebujete na to žiadnu redukciu ani kolísku. Ak sa s hodinkami vzdialite od spárovaného smartfóu, vibrácie vás o tom budú informovať.

Alcatel Onetouch Watch kúpite v slovenských obchodoch za cenu približne 113 eur

Na jeden záber: Alcatel Onetouch Watch

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu