Prvý kontakt s Huawei G8 (video)

Na výstave IFA 2015 ukázal Huawei aj smartfón, pôvodne určený len pre domáci trh. Láka na kovovú konštrukciu, 5,5’’ Full HD displej a 13 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu.

Huawei G8 bol na IFA 2015 trochu v tieni hlavného top modelu Mate S, no určite si zaslúži našu pozornosť. Nechýba mu nič dôležité, čo by sme od dnešného high-endu očakávali. Ponúkne osemjadrový procesor, 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov, 3 GB operačnú pamäť RAM a 32 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami.

ikona

Základné info: Huawei G8Dual SIM android s 5,5'' s Full HD displejom, kovovým telom, osemjadrovým procesorom, snímačom odtlačkov prstov, 13 Mpix fotoaparátom s optickou stabilizáciou a 3 000 mAh batériou.

Operačný systém Android beží vo verzii 5.1 Lollipop spolu s grafickou nadstavbou EMUI 3.1. Fotografie a videá zhotovíte zadným 13-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním, dvojfarebnou prisvetľovacou diódou a dokonca aj optickou stabilizáciou obrazu. Na autoportréty poslúži predná päťmegapixelová kamera. Medzi zvyšnou výbavou nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, FM rádio a nechýba ani snímač odtlačkov prstov umiestnený na zadnejs trane pod objektívom fotoaparátu. Kapacita batérie sa zastavila na hodnote 3 000 mAh.

Huawei G8 (prvý kontakt)

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Cestu a ubytovanie redaktora na IFA 2015 zabezpečila spoločnosť Samsung. Ďakujeme.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu