Telekom spustil rezervácie na Sony Xperia Z5 Compact. Poznáme dátum štartu predaja

Na webe operátora pribudla webová stránka venovaná Xperii Z5 Compact, kde si môžete novinku nezáväzne rezervovať. Štart predaja očakáva Telekom 5. októbra 2015.

Pri kúpe telefónu cez web na vás čaká darček - kryt na telefón a získať môžete aj jednorazovú zľavu až do výšky 40 eur. Ak máte záujem o nezáväznú rezerváciu zmenšenej verzie vlajkovej lode Sony Xperia Z5, stačí vyplniť formulár a môžete byť medzi prvými vlastníkmi očakávanej novinky.

ikona

Základné info: Sony Xperia Z5 CompactZmenšená verzia vlajkovej lode s výbornou výbavou v kompaktnom tele s 4,6'' HD displejom, osemjadrovým procesoro, 23 Mpix fotoaparátom, OS Android 5.1 Lollipop, plnou dátovou výbavou, číťačkov odtlačkov a 2 700 mAh batériou.

Cenu, za ktorú bude Telekom Sony Xperia Z5 Compact predávať zatiaľ nepoznáme, no odporúčaná cena je stanovená na 549 eur. Pokiaľ sa Telekom bude držať tejto ceny, môže byť dotácia k paušálom Happy podobná, ako u modelu Xperia Z3, ktorý má u operátora uvedenú plnú cenu 569 eur, čo je Xperii Z5 Compact blízko. Takže napríklad k Happy M by mohol byť mesačný príplatok vo výške 12 eur a jednorazový 149 eur. Aké však budú naozaj ceny sa dozvieme 5. októbra.

Rad Xperia Z5, predstavený na tohtoročnej výstave IFA 2015 sa v našich obchodoch zače predávať práve od októbra, kedy sa v obchodoch objavia najskôr modely Xperia Z5 a Xperia Z5 Compact, nadupaná Xperia Z5 Premium, ktorá ako prvý smartfón na svete prichádza s 4K displejom, príde na Slovensko o mesiac neskôr, a to v novembri 2015.

ikona

Rad Sony Xperia Z5 príde už o pár týždňov. Poznáme cenyNový rad smartfónov Xperia Z5, ktoré sme prvýkrát videli na výstave IFA 2015 začiatkom septembra, už klope na dvere. Dva z modelov sa objavia aj v ponuke našich operátorov.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 22.09.2015 - 00:19

S NAJLEPŠÍM FOTOAPARÁTOM NA SVETE^TM

Nightmare22.09.2015 - 01:27 Trvalý odkaz

odvazne trosku asi mali kvalitny matros alebo to pisal nejaky profesionalny fotograf

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne22.09.2015 - 07:57 Trvalý odkaz

Nepisal. To su PR kecy. Najlepsi je preto lebo ma astronomicke ISO, nepamatam presne kolko ale tusim to boli desiatky tisicok. Rozhodne je to technicka zalezitost snimaca, urcite nie najvyssia kvalita snimok na trhu, ci najkrajsi bokeh alebo najvacsi dynamicky rozsah.

Telefon to bude skvely o tom niet pochyb. Len ludia co si ho kupia a budu cakat ze to bude fakt najlepsi fotoaparat, mozu byt jemne sklamani nakoniec.

martin22.09.2015 - 12:30 Trvalý odkaz

ja som si Sony xperia nekupil kvoli fotaku ale kvoli vodeodolnosti!na fotky mam zrkadlovku!idem si do aquparku mobil do ruky a natacam ,fotim,hory ,dážd to je pre mna pridana hodnota tohto telefonu !

ondrakomous22.09.2015 - 14:15 Trvalý odkaz

ona to je vpodstate pravda, je to nejlepší a nejnovejsi snimac na svete, v podstate ho pouzivaji vicemene všichni vyrobci.

Celá diskusia 31 príspevkov