Telekom Magenta a Office: nové portfólio pre biznis

Telekom uvedie od 16. septembra nové portfólio mobilných i pevných služieb pre firmy. Základom sú dáta, neobmedzené volania a cloudové služby.

Potreby zákazníkov sa menia. Ako sme sa na tlačovej konferencii Telekomu dozvedeli, mobilné, fixné i cloudové služby chce zákazník od jedného poskytovateľa a veľký dôraz kladie na bezpečnosť, zálohu dát, prístup na internet odkiaľkoľvek, a rád si zjednoduší prácu vhodnými aplikáciami.

Telekom ponúka biznis zákazníkom najlepšiu sieť (podľa nezávislej štúdie P3 Communications) i bezpečné cloudové riešenia. Od roku 2012 priniesol postupne na trh službu Telekom Cloud, Fleet, Aplikačný obchod,Cloud NET, SmartPOS, Cloud VPN a Market Lokator.

Medzi najviac požadované služby patrí:

- neobmedzené volania a dátové služby (78 %)

- aplikácie pre mobilnú bezpečnosť (70 %)

- zdieľanie mobilných dát (49 %)

- zálohovanie dát (40 %)

- aplikácie pre prácu a život (36 %)

Telekom sa rozhodol zjednodušiť výber služieb pre biznis zákazníkov, znížil počet rôznych kombinácií z 1 420 na 5 a od 16. septembra uvedie nové portfólio.

Magenta Mobile má päť programov: Mini, Basic, Standard, Manager a VIP. Podľa náročnosti zákazníka obsahujú jednotlivé programy rôzny objem volaní, dát, SMS-iek, zahrnuté sú aj aplikácie ESET, Sygic, Deezer, OneDrive, Magio Go a nechýba dotácia na mobilné zriadenia. Základom mobilných služieb sú, podľa operátora, dáta. Najnižšia služba Magenta Mobile Mini obsahuje 200 MB, najvyššia VIP až 10 GB dát.

Okrem nového portfólia mobilných služieb prinesie Telekom pre firemných zákazníkov aj novú ponuku pevných hlasových služieb a internetu do kancelárie pod názvom Magenta Office.

Magenta Office bude dostupná v štyroch variantoch: Mini, Basic, Standard a Premium. Najvyšší program obsahuje neobmedzené volania na pevné i mobilné siete na Slovensku.

Internet do kancelárie bude Telekom ponúkať vo variantoch Standard a Premium, ten zahŕňa aj záložný prístup cez mobilnú sieť Telekomu v prípade výpadku služieb pevnej siete.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

funboy 09.09.2015 - 14:52

Podmienkou pre aktiváciu služby VPS je prevádzka minimálne 5 SIM kariet v spoločnosti T-Mobile. http://wqs.t-mobile.sk/web/www.telekom.sk/biznis/telefonovanie/mobilny-hlas/virtualna-privatna-siet/index.html

Milenec10.09.2015 - 02:08 Trvalý odkaz

No ... nech počítam ako počítam, paušály Happy sú vo všetkých oblastiach výrazne výhodnejšie. Alebo mi niečo ušlo?

Bonyek@azet.sk10.09.2015 - 03:33 Trvalý odkaz

Intercall33 spomínaný v tom odkaze, to ešte existuje.? =-O

Bonyek@azet.sk11.09.2015 - 03:41 Trvalý odkaz

na ten vyhladavač by som sa moc nespoliehal, v poslednej dobe čo som tam párkrát hladal niečo čo by tam byť malo, ale nič to nenašlo. :-) u ostatných operátorov je to podobne.

Celá diskusia 5 príspevkov