Na jeden záber: Honor 4C

Slušne vybavený smartfón s dostupnou cenovkou ponúka kvalitný 5’’ HD displej, dostatok výkonu a 2 GB RAM. Škoda absencie LTE.

Honor 4C je ďalším šikovným kúskom novej značky Honor, ktorý láka na dobrý pomer cena / výkon. Textúra zadnej časti pripomínajúca hrubú tkaninu nemá len estetické, ale aj praktické využitie - zaisťuje lepšie uchopenie a bráni vykĺznutiu telefónu z rúk.

Telefón poháňa osemjadrový procesor Kirin 620 a dostatok výkonu zabezpečí aj 2 GB operačná pamäť RAM. Vnútorné úložisko s kapacitou 8 GB možno ďalej rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android beží v staršej verzii 4.4 KitKat a je doplnený o grafické prostredie EMUI 3.0.

ikona

Honor 4C - dvojgigová ramka pod dvesto eur Recenzia cenovo dostupného 5'' dual SIM smartfónu s 13 Mpix fotoaparátom, výkonným procesorom a 2 GB RAM. Škoda vyššej hmotnosti a absencie LTE.

Hlavný fotoaparát Sony BSI s rozlíšením 13 megapixelov disponuje svetelnosťou f/2.0, piatimi optickými elementmi, šírkou ohniska 28 mm, antireflexnou vrstvou a ochranou proti zanechávaniu odtlačkov prstov. Predná kamera pre autoportréty dosahuje rozlíšenie päť megapixelov.

Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+, GPS, Bluetooth 4.0, Wi-Fi ani FM rádio. batéria poteší kapacitou 2 550 mAh. Škoda len absencie NFC a LTE, no to by bola cenovka už niekde inde.

Na jeden záber: Honor 4C

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 07.08.2015 - 21:29

chudak Riso sa zapotil pri tolkych videach teraz :D

Denis28.10.2015 - 17:49 Trvalý odkaz

ja ho mam a som spokojny...pravda baterie je tak na jeden den pri normalno pouzivani...mozno ak sa niekto stale hra tak isto sa vydrz zmensi ale co uz ja telefon pouzivam na volanie a internet sem tam sms... na hry si treba kupit konzolu nie telefon....
Co a tyka fotiek su pekne porovnatelne so samsungom ci uz 3 miny alebo 4 co sa tyka S5miny to neviem ten som nemal...

Co sa tyka mna som spokojnejsi s tymto lacakom a myslim ze sa moze porovnavat aj s hore uvedenymi telefonami...tiez baterka vydrzala 1 den len su mesie to je podla mna plus pre Samsung inak by som uz Samsung nebral teda ak Honor vydrzi sluzit aspon 2 roky

Celá diskusia 3 príspevky