Alcatel Onetouch Pop 2 (5) v edícii Premium na Slovensku

Na Slovensku sa začala predávať vylepšená, prémiová verzia cenovo dostupného androidu s kódovým označením 7044X, ktorá prináša jemnejší 5’’ HD displej a predný i zadný fotoaparát s vyšším rozlíšením.

Základný model pre nenáročných používateľov Alcatel Onetouch Pop 2 (5) sa na Slovensku predáva už dva mesiace. Teraz sa na trh dostala aj jeho vylepšená verzia s kvalitnejšími kamerami a displejom s vyšším rozlíšením. Cena narástla o dvadsať eur.

Verzia Premium 7044X ponúka nie WVGA (480 x 854 b.) rozlíšenie, ale 5-palcový HD displej (720 x 1 280 b.) a vylepšené obidva fotoaparáty. Zadnému narástlo rozlíšenie z päť na osemmegapixelov, predná kamera poteší nie VGA kvalitou, ale dvoma megapixelami.

ikona

Základné info: Alcatel Onetouch Pop 2 (5)Cenovo dostupný smatfón s 5'' FWVGA displejom, štvorjadrovým procesorom, 5 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom, OS Android 5.0 Lollipop, 2 500 mAh batériou a podporou LTE. Dostupný bude aj v dual SIM verzii.

Zvyšná hardvérová výbava je rovnaká ako u slabšie vybaveného súrodenca a nájdeme tu štvorjadrový 1,2 GHz procesor, 1 GB RAM, 8 GB vnútorný priestor, OS Android 5.0 Lollipop, slot na microSD kartu, Bluetooth 4.0, HSPA+, Wi-Fi, GPS, DLNA, 2 500 mAh batériu i FM rádio s RDS. Lákadlom je určite aj podpora LTE sietí, čo v tejto cenovej kategórii zatiaľ nebýva až tak časté.

Alcatel Onetouch Pop 2 (5) Premium sa predáva v čiernej a bielej farbe za odporúčanú cenu 159,90 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu