Na jeden záber: Samsung Galaxy A7

Redakčnou kamerou sme sa pozreli na najväčšieho zástupcu štýlového radu Galaxy A s tenkým kovovou unibody konštrukciou a 5,5-palcovým Full HD disoplejom.

Samsung Galaxy A7 má telo s hrúbkou iba 6 mm a napriek veľkosti obrazovky prijateľnú hmotnosť 141 gramov. Super AMOLED displej s 5,5’’ uhlopriečkou sa pýši Full HD rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov. Neurazí ani zvyšná hardvérová výbava, kam patrí osemjadrový procesor a 2 GB operačná pamäť RAM.

Vnútorný 16 GB priestor sa dá rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 64 GB. Operačný systém Android beží zatiaľ v staršej verzii 4.4 KitKat, čaká sa na aktualizáciu na Android 5.0 Lollipop.

ikona

Samsung Galaxy A7 - rival čínskych vlajkových lodíRecenzia tenkého 5,5'' Full HD smartfónu s 13 Mpix fotoaparátom a 2 600 mAh batériou. Jeho použiteľnosť stúpne aktualizáciou na Android 5.x.

Na fotografovanie a nahrávanie videí vo Full HD rozlíšení 1 920 x 1 080 bodov využijete zadný 13-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, fanúšikov autoportrétov určite poteší predná päťmegapixelová kamera s množstvom fotografických funkcií. Medzi špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, 3,5 mm jack a Bluetooth. Batéria dostala kapacitu 2 600 mAh.

Na jeden záber: Samsung Galaxy A7

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu