Telekom: Huawei P8, LG G4c a Samsung Xcover 550 v akciovej ponuke

Telekom pridal do ponuky zariadení tri novinky: aktuálny top model od Huawei, smartfón strednej triedy, ktorý vychádza z vlajkovej lode LG G4 a telefón klasickej konštrukcie odolný proti vode a prachu.

Nová vlajková loď Huawei P8 má štíhlu, elegantnú konštrukciu s kombináciou hlinka a skla. O výkon sa stará chipset z vlastnej dielne HiSilicon Kirin 930, kde sú štyri jadrá taktované na 1,5 GHz a zvyšné štyri na 2 GHz. Poteší aj 3 GB operačná pamäť RAM, 16 GB vnútorný priestor môžete rozšíriť microSD kartou do veľkosti 128 GB.

V novinke beží operačný systém Android vo verzii 5.0 Lollipop spolu s používateľským prostredím EMUI 3.1. Nová verzia prináša aj niekoľko nových softvérových vychytávok, medzi ktorými nájdeme možnosť zosnímať obrazovku nakreslením kruhu po displeji, funkcia “hľadať telefón hlasom” umožní zavolať na svoj telefón, ktorý nemôžete nájsť a ten sa vám ozve.

IPS displej s 5,2-palcovou uhlopriečkou dostal Full HD rozlíšenie 1 080 x 1 920 bodov a chráni ho odolné sklíčko Gorilla Glass. Smartfón sa pýši dvomi kamerami - 13-megapixelovým zadným fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a duálnym LED bleskom a 8-megapixelovou prednou kamerou.

ikona

Základné info: Hiawei P8Nová vlajková loď s hliníkovým telom, hrúbkou iba 6,4 mm, podporou pre dve SIM karty, 5,2'' Full HD displejom, OS Android 5.0, osemjadorvým procesorom, 3 GB RAM, 13 Mpix zadným fotoaparátom, 8 Mpix prednou kamerou a 2 680 mAh batériou.

Medzi zvyšnými špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1, DLNA, NFC, 3,5 mm jack, rýchly microUSB port a 2 680 mAh batériu.

Huawei P8 sa v Telekome predáva za nasledovné ceny:

- 12 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 99 €)

- 10 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 99 €)

- 8 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 49 €)

- 5 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 49 €)

- 2 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 49 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 479 eur.

Samsung Xcover 550 spĺňa certifikáciu IP67čo by malo zaručiť, že vydrží polhodinový pobyt v sladkej vode do hĺbky jedného metra. Jeho odolnosť voči nárazom, vode a prachu oceníte v prašnom i vlhkom prostredí, pri outdoorových športoch alebo v náročnom teréne.

Telefón má klasickú konštrukciu s tlačidlovou alfanumerickou klávesnicou, ovládacím štvorsmerovým tlačidlom a 2,4-palcovým displejom s QVGA rozlíšením 240 x 320 bodov. Telefón ponúka len 128 MB úložného priestoru, nechýba však slot na pamäťové karty. Na snímanie fotografií a nahrávanie videí poslúži 3-megapixelový fotoaparát s prisvetľovacou diódou.

ikona

Základné info: Samsung Xcover 550Telefón klasickej konštrukcie odolný proti vode a prachu s alfanumerickou klávesnicou, 2,4'' QVGA displejom, 3 Mpix fotoaparátom s LED bleskom, slotom na microSD karty, podporou 3G, Bluetooth, FM rádiom a 1 500 mAh batériou.

Vo výbave nájdete podporu EDGE, Bluetooth 3.0, MP3 prehrávač, svietidlo, budík, kalendár i FM rádio. Batéria disponuje kapacitou 1 500 mAh.

Samsung Xcover 550 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 3 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 19 €)

- 3 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 9 €)

- 1 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 9 €)

- 1 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 1 €)

LG G4c vychádza z vlajkovej lode G4. S top modelom má spoločné niektoré dizajnové prvky a jemne zakrivený displej, výbavou sa však radí do strednej triedy. Nájdeme tu štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB operačnú pamäť RAM, 8 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami.

Päťpalcový IPS displej dostal HD rozlíšenie 720 x 1 280 bodov, operačný systém Android beží v novšej verzii 5.0 Lollipop a je doplnený o grafické prostredie výrobcu. Osemmegapixelovému fotoaparátu nechýba prisvetľovacia dióda, nahrávanie Full HD videí, predná kamera ponúkne 5 Mpix snímač. Medzi špecifikáciami nájdeme 2 540 mAh batériu, podporu LTE, NFC, Wi-Fi, GPS, Glonass Bluetooth 4.1 i FM rádio.

ikona

Základné info: LG G4cModel s výbavou strednej triedy vychádza z vlajkovej lode G4 a ponúka 5'' HD displej, 8 Mpix fotoaparát s laserovým zaostrovaním, OS Android 5.0 Lollipop, podporu LTE, NFC a 2 540 mAh batériu.

LG G4c je v Telekome dostupné za nasledovné ceny:

- 5 € mesačne pre Happy XS (+ úvodný poplatok 99 €)

- 5 € mesačne pre Happy S (+ úvodný poplatok 79 €)

- 5 € mesačne pre Happy M (+ úvodný poplatok 59 €)

- 3 € mesačne pre Happy L a XL volania (+ úvodný poplatok 29 €)

- 1 € mesačne pre Happy XL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy XXL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre Happy Profi (+ úvodný poplatok 19 €)

Plná cena zariadenia je u operátora stanovená na 259 eur.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu