Na jeden záber: Alcatel Onetouch Hero 2

Šesťpalcový tabletofón láka nielen na veľký Full HD displej, poctivú konštrukciu a dostatočný výkon, ale aj na podporu LTE, NFC či infraport. Dotykové pero však žiadne pokročilé funkcie bohužiaľ neponúka.

Alcatel Onetouch Hero 2 je nástupcom tabletofónu One Touch Hero. Šesťpalcový displej s Full HD rozlíšením 13-megapixelový fotoaparát ostali, pribudla však otická stabilizácia obrazu) a predná kamera ponúka až päť megapixelov. Nástupcovi pribudla aj podpora LTE, procesor dostal viac jadier a vyšší výkon, naopak, kapacita batérie o 300 mAh klesla. Dotykové pero je však stále iba obyčajný stylus.

ikona

Alcatel Onetouch Hero 2 - plná nálož a dotykové peroRecenzia 6-palcového androidu s Full HD displejom, kvalitnou konštrukciou, LTE, NFC, priemerným 13 Mpix fotoaparátom a len obyčajným stylusom.

Vo vnútri pracuje osemjadrový procesor MediaTek spolu s 2 GB operačnou pamäťou RAM a 16 GB vnútorným priestorom s možnosťou rozšírenia microSD kartami. Operačný systém Android beží vo verzii 4.4.2 KitKat a nechýba ani známa nadstavba výrobcu. Šesťpalcový IPS displej má Full HD rozlíšenie 1 080 x 1 920 b. a je pokrytý ochranným sklom Dragontrail s oleofóbnou vrstvou ktorá má zabrániť usádzaniu nečistôt.

Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete s maximálnou prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, DLNA, FM rádio, hlasný reproduktor, infaport ani NFC.

Na jeden záber: Alcatel Onetouch Hero 2

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Nightmare 17.06.2015 - 01:41

Riso asi skor nie alebo sa mylim?:D

Celá diskusia 1 príspevok