Na jeden záber: Huawei MediaPad T1 10

Desaťpalcový tablet láka na podporu LTE sietí a dostupnú cenovku. Sklame nízkou vnútornou pamäťou a slabým jasom displeja.

Huawei MediaPad T1 10 dostal elegantnú konštrukciu so zaoblenými hranami a zadnú časť z lešteného hliníka. Desaťpalcový displej má len HD rozlíšenie 1 280 x 800 bodov, čo nenáročnému používateľovi môže stačiť, no určite by sme privítali aj jemnejšiu kvalitu. Tablet poháňa 64-bitový chipset Qualcomm Snapdragon 410 so štvorjadrovým procesorom a 1 GB operačnou pamäťou. Vnútorný 8 GB priestor, z ktorého pre používateľa ostane približne polovica, si môžete rozšíriť microSD kartami. V tablete beží operačný systém Android 4.4, ktorý je tradične doplnený nadstavbou Emotion UI 3.0.

ikona

Základné info: Huawei MediaPad T1 10 (A21L)Desaťpalcový tablet s HD displejom a štvorjadrovým procesorom, z ktorého si zavoláte a pošlete aj SMS správu. Poteší LTE konektivita a 5 Mpix zadný fotoaparát s AF a LED bleskom.

Nájdeme tu aj slot na microSIM kartu a podporu LTE siete, takže tablet vám dobre poslúži aj na telefonovanie cez handsfree alebo reproduktor, posielanie SMS správ a rýchle prijímanie či odosielanie súborov. Fotografie a Full HD videá zhotovíte zadným 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na autoportréty a video chat poslúži predná kamera s rozlíšením dva megapixely.

Medzi zvyšnými špecifikáciami nechýba HSPA+ s prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, Wi-Fi, GPS, Glonass, Buetooth 4.0, microUSB konektor, 4 800 mAh batéria ani 3,5 mm audio jack.

Na jeden záber: Huawei MediaPad T1 10

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu