![]() |
| Zamestnanec Orange/T-Mobile |
|
Forum Shaman
![]()
|
To pravdepodobne plati najma o ludoch na info linkach, tam su niekedy skutocne lamy.
UA: Nokia6230/2.0 (05.50) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 |
||||||||||||
|
_________________ Suhlasim s podmienkami fora a mam viac ako 13 rokov .... |
|||||||||||||
|
Forum Legend
![]()
|
Nuz, ja som sa uz prihlasil na cca 3 posty - 2x v Or a 1x v TM a poviem vam, tie posty su uz x krat davno obsadene, cize, inzeraty sa davaju, len aby sa nepovedalo a na miestach uz davno sedia pribuzni majitelov a podobne...
Tolko moje skusenosti ist pracovat ( aspon docasne, ked momentalne nechodim do skoly ) do predajne nasich MO... |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Signal Stormer
![]()
|
Tak tomu ver!Na tie linky vyberaju asi vyucenych murarov s tromi ludovimi.
UA: SonyEricssonK750i/R1J Browser/SEMC-Browser/4.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Battery Killer
![]()
|
No tak na infolinkax su fakt riadne lamy...
To je cista pravda. Minule jednej tete trvalo iba 15min. kym mi vypotila, ze najblizsia 1800Mhz bts. pri Sabiove sa naxadza v PO!!! A co sa tyka prace, tak kamos mi rozpraval o tom aky to su workoholici (ty v orangu(tahal opticke kable napriec centralou orangu )). Tam si tak silno drzia svoje posty, ze dostat sa tam takmer neda...
UA: SIE-C72/22 UP.Browser/7.0.2.2.d.7(GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Forum Legend
![]()
|
Na linky hej, ale, skus sa uchadzat o miesto niekde v predajni...
To sa mozes dopredu rovno zastrelit ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Thread Hero
![]()
|
No,o tom,ze tlacenica je dost velka viem,ale zase zalezi aj od konkretnej lokality,vasej sikovnosti + ti,co to maju ako konicek a idu ruka v ruke s biznisom,maju velku sancu.Kamarat sa tak akurat dostal za predajcu-dufam,ze bude podavat vcasne info,xi
UA: SIE-S65/25 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Mobile Zombie
![]()
|
Aspon ze existuju aj vynimky, napriklad taky Fazu..
UA: Nokia6630/1.0 (4.03.3 SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 |
||||||||||||
|
_________________ Nokia 5800 XpressMusic Nokia 6120c & Sony Ericsson K810i & SE T303 |
|||||||||||||
|
Thread Hero
![]()
|
Tak ten kamarat ti nebude urcite davat popredu dake info. Predajcovia dostavaju info o novinkach a sluzbach vzdy ako posledny. Ja tam mam tiez kamosa a podla toho ako hovori ze to tam bez to ani nevizera ze predajne orangeu aj patria Orangeu...
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; Smartphone; 176x220; SPV C500; OpVer 4.1.8.1) |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Thread Hero
![]()
|
Ja by som povedal,ze zalezi este aj od toho,koho z vedenia pozna a aka silna je jeho vola dostat sa k danej informacii.Ten pan o ktorom hovorim ja nieje v tomto ziadna lama a moje ocakavania su opodstatnene.
UA: SIE-S65/25 UP.Browser/7.0.0.1.c.3 (GUI) MMP/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Mobile Zombie
![]()
|
V kazdej fi sa najdu aj cierne ovce. O infolajne mam svoj nazor, tak sa na nej len pousmejem... Co sa tyka vyberovych konani, je to hroza, pol roka mi chodila zamietava odpoved na moju jedinu reakciu, zabral az filter neziaducich sprav.
:debil
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Symbian OS-Series60) NetFront/3.3 |
||||||||||||
|
Naposledy upravil cejko dňa Pondelok 13 Feb, 2006 23:39, celkom upravené 1 krát _________________ Je deteste les conards feignants de verrue. Nie znosze rozwydzronych kutasow z kurzajki rozwydrzonych. Daj si este trosku vaty... alebo chod do Auparku... 195.222.249.82:8000/va |
|||||||||||||
|
Signal Stormer
![]()
|
No jo tu zijeme na Slovensku,...takze dostat sa na dobre mieste je dost tazke,...hlavne im ide ci nejak aj slusne vyzeras a nezoberu tam ksischt,ktory vyzera ako keby teraz vykradol neuspesne postu,....
hih
UA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320) |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Mobile Zombie
![]()
|
Hlavne vyssi v orange su hlavy.Oni vedia preco vyberaju obycajnych ludi.Zober si,ze by vybrali teba,co rozumies telef.No este by si ich zakaznikovi poradil nieco,na com by orange stratil.Ved v orange nepoznaju ani inu stranku ako je domovska wap.orange.sk.Resp pred zakaznikmi,kt o tom vela nevedia...
UA: Nokia6310/1.0 (04.20) |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Display Eyer
![]()
|
Zamestnanec predajne este nemusi byt priamo zamestnanec operatora. Su predsa aj partnery, tam by sa o rodinkarstve dalo hovorit, aj ked ja mam ine skusenosti. Prijemny majitel mi dal sancu si to vyskusat a verim, ze keby som nemala inu prilezitost, tak uz tam mozno aj pracujem. A to sme sa videli prvy krat.
A infolinka? Prave preto, ze si kazdy murar z ulice (nechcem ale toto povolanie nijako zhadzovat, vazim si ho, tiez by som to nevedela) mysli ze na to ma, tak je problem zohnat dobrych ludi. To nie je len problem mobilnych operatorov, ale vsetkych firiem ktore maju hotline. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Forum Legend
![]()
|
no moja dobra znama pracuje ako or poradca a musim priznat,ze jej najvecsia prednost je atraktivny vzhlad,co pre gro zakaznikov staci a na ten zvysok sa aspon ocarujuco usmieva
UA: MOT-V3/0E.40.79R MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Zamestnanec Orange/T-Mobile |
|
||
|
Copyright © 2007-2009 Fony.sk