LG G6

  • 13 príspevkov
  • Ivan 09.01.2018 - 01:05

    Poskriabane sklo fotoaparatu.

  • Ivan09.01.2018 - 01:05 Trvalý odkaz

    Mobil je stary 4 mesiace. Obal som mal az po tyzdni a to uz som tam mal par skriabancov, ale nic vyrazne. Kupil som si velky obal kde fotak hlboko cize sa ho nic nedotyka. Mobil odjakziva nosim vo vrecku samostatne. Nikdy sa mi nestalo ze by som mal vo vrecku s mobilom nieco ine. Na moje prekvapenie aj s obalom skiabance stale pribudaju a pribudaju. Na mobil si davam velky pozor kam a ako ho polozim. Dospelo to az do takeho stadia, ze ho musim dat reklamovat. Lebo cez tie skriabanceky malinke mi uz robi flak na fotkach. A nech mi nikto nevravi ze som si to sposobil ja. Nieje to moj prvy mobil a nikdy som tento problem nemal. Dokonca co mam doma este nahradny mobil samsung gasalaxy S1, nema ani 20% skriabancov co LG G6 . Je to najvacsi smejd aky som videl. Urcite mi povedia pri reklamacii, ze nevhodne pouzivanie. Co by som zrejme povedal aj ja keby mi niekto donesie telefon so skriabancami, ale o ten telefon sa uz lepsie nedokazem starat. A kedze som mal dost mobilov, mozem povedat ze toto je to najhorsie ochranne sklo fotaku ake som kedy videl. Este ma napadlo,ze ci to niesu v tej alze nejake chybne kusy ked bol taky lacny. Tieto alza G6 su z anglickeho trhu. Lebo u nas mame oficialnych predajcou len mobilnych operatorov. Mate podobny problem?

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy09.01.2018 - 07:45 Trvalý odkaz

    manzelka ma G6 tiez +/- pol roka, ma ho v lacnom silikonovom puzdre, na displeji stale povodnu foliu a na telefone nie je ani skrabancek. po mojich skusenostiach s G6 a zhliadnuti takehoto videa
    https://www.youtube.com/watch?v=mJ9rQ6yI04c
    zneju tvoje slova dost neuveritelne :)

    ondrakomous09.01.2018 - 09:27 Trvalý odkaz

    tohle sem videl naposledy na mobilu od sony.

    Ivan09.01.2018 - 12:27 Trvalý odkaz

    Ja tomu nechapem. Naozaj sa staram o mobily. Ale toto sa mi nestalo. A kedze na zahranicnych forach pisu rovnake problemy tak tam bude asi nejaky problem. Este ma napadlo ze ked odomykam mobil tak niekedy omylom dam prst na fotak, ci to nieje poskriabane od nehtu. Ale v tom pripade je to smejd vsetkych smejdov. Ochranne sklo mam sice na fotak ale nelepil som ho,lebo ak si jeden dava pozor na mobil ma ho v kryte a je to gorrila glass 3 tak by cakal ze sa nic nestane, kedze pred tym 4 mobily nemali ani take ochranne sklo a vsetko bolo super bez skriabancov. Chapes? Naco by som sa vyhovaral ze to samo? Aj tak mi neuznaju reklamaciu. Ale ono sa to tam fakt objavuje stale viac a viac nech robim co robim. Uz teraz tam nebudem davat tu ochranu uz je to zbytocne. Dam na reklamaciu a uvidim. Doma mam samsung S1 bez obalu a tam je tak jeden mikro skriabancek. Na tomto ich je ale 100 a to ma obal. Je to v takom stadiu ze uz tam mam normalne kruh osuchany a robi to flak na fotkach co som si vsimol az tento tyzden. Je to pre mna absolutne nepochopitelne odkial sa beru tie skriabance. Samozrejme ani ja by som neveril keby mi niekto tvrdil, ze sa objavuju skriabance same od seba. Pracoval som pre Orange operatora cize reklamovanych mobilov mi preslo rukami niekolko 100viek.

    Tomas09.01.2018 - 20:07 Trvalý odkaz

    Nezmenil si prostredie a nepracujes alebo sa nepohybujes v prostredi s vysokou prasnostou? Jemny prach sa moze dostavat pod obal a skriabat telefon. Jemny prach moze obsahovat castice tvrdsie ako ochranne sklo a lahko ti poskriabu telefon.

    ondrakomous09.01.2018 - 20:53 Trvalý odkaz

    Merrick ma pravdu, kdyz se dostane prach pod kryt, tak to je hotovy peklo, tam bych hledal hlavni pricinu, dneska vysla recenze na iphone 8 na fony sk. mrkni se, jak vypada iphone 7, nakterym byl pouzity kryt, proto kryty vubec nepouzivam vic skody jak uzitku.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy09.01.2018 - 21:24 Trvalý odkaz

    niekto z vas uz mal kryt cez sklicko objektivu? asi nie :)

    ondrakomous09.01.2018 - 22:10 Trvalý odkaz

    je mozny, ze fakt nektery ty g6 jsou nejake b kategorie, cetl jsem to na forech, ze sou pouzity nejaky jiny fotaky a dost mozna i ochranna skla, uz sem se setkal s ruznou kvalitou telefonu hlavne u chinskych telefonu xiaomi, je pravda ze sem mel i nexusy od lg s ruznou kvalitou predniho panelu. reklamaci tezko uznaji, protoze je to bezne opotrebeni, na to se ani zaruka nevztahuje. me od Lg prave odrazuje kvalita hardwaru, mam pocit, ze u applu a samsungu je to na vyssi urovni, aspon mas ponauceni pro priste. lg nemaji uplne dobrou reputaci, dost lidi na ne nadava, nekoupil bych telefon na eshopech mall, alza, czc. specialne u lg to muze byt problem neni oficialni distribuce, kdyz neni of. distribuce obchodnici vymysli vselijake zverstva, cim vic clanku v retezci, tim hure pro zakaznika

    Ivan09.01.2018 - 23:12 Trvalý odkaz

    To mi povedal na podpore ze bezne opotrebenie, ale v zivote som po 4 mesiacoch nemal tak poskodene sklo. Pracujem v kancelarii.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy09.01.2018 - 23:13 Trvalý odkaz

    Ondro každý výrobca používa súčiastky od rôznych výrobcov, napr taky Apple si nechával vyrábať chipy Samsungom a aj v tsmc a každý ich vyrabal inou technológiou a pritom mali rovnaké označenia. Samsung dáva foto chipy tiež od rôznych výrobcov.. Toto je skratka bežná prax

    ondrakomous10.01.2018 - 08:48 Trvalý odkaz

    ja jen rikam, ze kvalita vysledneho tovaru neni identicka u applu a lg a treba samsungu, protoze proste ta vystupni kvalita je jina a nezalezi jen na dodavatelske firme. apple si proste nadiktuje uplne jine vystupni kvality, protoze ma prachy. stejne tak samsung, lg sou dneska druhoradi hraci, i kdyz se snazi na tyto giganty stacit nebude ani za 5 let. lg hlavne tezi z reklamy v mediich, ale podle me osobne ma g6 "krapovsky display" a verim, ze se cocky snadno poskrabou, setkavam se s tim jen U Beckovych vyrobcu htc, sony, lg, ze sou vice poruchovy, nebo osizeny na kvalite, , jak rikam dodavatel doda jiny soucastky pro apple a jiny pro lg, tak to proste je.