Zmazane appky a hry po aktualizovani systemu

  • 4 príspevky
  • twiiity 26.10.2015 - 23:58

    Ahojte. Mame doma tablet Huawei so systemom android. Blbol, stale sa mu vypinal prehliadac, otvorene stranky sa uz neobnovili, sekal, castokrat bol spomaleny. Vyskakovalo okienko na aktualizaciu systemu, tak sme na to klikli v nadeji, ze to vyriesi spoimane problemy... System sa aktualizoval, nainstaloval, a tu nastal problem. Vsetko co v tablete bolo nainstalovane, sa vymazalo. Fotky, videa zostali. Ale zmazali sa vsetky aplikacie, hry, dokonca aj poznamky, ktore sme tam mali poznacene, komplet

  • twiiity27.10.2015 - 19:13 Trvalý odkaz

    Nikto s tym nema skuenost? Nevravte ze som jedina na svete,ktorej sa to stalo a nemala nic zalohovane... :-(

    ondrakomous27.10.2015 - 21:39 Trvalý odkaz

    Fotky ukládat na úložiště -disk google,dropbox,onedrive, poznamky-evernote,Google poznamky, Google kalendář, u androidu je problém, když se smaže, tak je to pryč nevratne, dá se zálohovat přes Titanium backup, u windows a Apple je to jednodušší. Asi jste zařízení vrátili do továrního nastavení, zustaly jen data fotky a video, příště doporučuji podrobne číst, co Vám zařízení hlásí. Vždy před updatem je dobre dělat zálohy, u pc, mobilu, právě pro případ, že update selze.

    twiiity29.10.2015 - 18:23 Trvalý odkaz

    Hej, uz som sa poucila... praveze ono to pred updatom hlasilo, ze sa MOZU zmazat udaje, nie ze sa zmazu... a kedze som si den predtym aktualizovala svoj Lenovo P70, prebehlo to bez problemov, myslela som si, ze toto bude podobne. Ze sa to proste obnovi a hotovo. Na mojom mi to pisalo, ze by sa nic zmazat nemalo, pokial je zabezpeceny dostatocny internetovy signal a dostatocne nabita baterka. a tak aj bolo, na mojom sa nezmazalo nic. myslela som si, ze na tom tablete to bude rovnako, kedze to ma tiez android, ale nepisalo to to iste. len ze sa to moze zmazat. no ale to je jedno, poucila som sa do buducna.

    Vdaka za tie tipy :)