reklama
Na novom dizajne stále pracujeme. Čítame vaše návrhy a všímame si rôzne nedokonalosti a chybičky.
11/1/2012
Windows Chrome
na titulke uz vidite bublinky k diskusiam s poctom prispevkov, ktore umoznuju priamy skok do spodnej casti clanku s diskusiou. Tu sme pridali aktivne odkazy z poslednych komentarov do diskusie. V hornej liste diskusie uz najdete hrubym pismom pojem "späť na článok".
15/1/2012
Windows Firefox
podla mna zbytocna zmena, ved to iste dosiahnem stlacenim END. Lepsie by bolo, ak by som kliknutim na bublinku vstupil priamo do diskusie.
15/1/2012
Windows Firefox
*duplicitny prispevok, poprosim zmazat*
24/1/2012
Windows Chrome
Budu sa robit este nejake vyrazne zmeny na tomto webe ???
--
Nokia N8 Belle 111.030.0609 modded by Robo
25/1/2012
Linux Firefox
Možnosti fóra by som nazval skôr nemožnosti, hlavne, ak to porovnám s tým, čo ponúkalo phpbb, ktoré ste prevádzkovali doteraz...
Keď vytváram príspevok, vôbec sa nedá štylyzovať tak, aby bol dobre čitateľný a atď.
--
Lenovo P770, (Samsung Galaxy SII, Nokia E51)
29/1/2012
Windows Chrome
vidim ze ani ziadna reakcia tu nieje.. hmm
--
1/2/2012
Windows Firefox
ako sa da citovat cast prispevku na ktory chcem reagovat ?

preco sa po reeditacii postu uz pod textom nezobrazuje informacia o datume a case polsednej upravy ?

podpisy ?

ako sa dostanem na stranku kde je viac aktualnych diskusnych tem
ako poslednych desat, ktore su pristupne len na hlavnej sajte fora ?
neslo by ich v tom okne zobrazit aj na inych castiach vo fore, (aspon posledne 3)
napriklad citam forum krizom krazom a stale mam prehlad o novych prispevkoch
bol by to problem ?

a kedze to uz nieje to forum co byvavalo, to phpebebe myslim
co to tu teraz mame za podklad ? ako sa to vola ?
nasiel som takuto stranku - nachadza sa to v tom zozname vlavo ?
http://www.forummatrix.org

jj, a neslo by nejako akokolvek zvyraznit v textoch pismo linkov ?
(farebne, pozadim, kurzivou, boldom, podciarknutim ci http://goo.gl/HGhI3)
dost splyvaju s ostatnym textom v clankoch

a preco sa neda adresovat konkretny post v v jednej teme do diskusii v inej teme
(napriklad ak riesenie urciteho problemu uz bolo zvladnute, neda sa nalinkovat v inej teme)

a kedy uz bude mozne konecne vkladat aspon tie nahlady na obrazky ako napriklad z http://www.imageshack.us alebo http://www.ulozisko.sk
a v akom tvare maju byt aby sa zobrazovali korektne ?
--
SE xperia - x10; ***FeraLab*** JellyBean v2 ROM
2/2/2012
Windows Opera
> "co to tu teraz mame za podklad"
Absencia roznych doplnkovych funkcii suvisi prave s tym, ze sa nepouzil ziadny "podklad". Pouzit cudzi kod je vzdy rychlejsie a jednoduchsie, ale starat sa o neho je potom o to tazsie a nasledky ste mohli vidiet minulu jesen.

Na stranke pribudlo posielanie sukromnych sprav (link je hore pri prihlasovacich udajoch).

Spominane chybajuce veci postupne po prediskutovani so sefom doplnim.
--
SE Xperia X10i
2/2/2012
Linux Firefox
Nič proti Martin, ale stačilo aktualizovať verzie... ten cudzí kód robí "pár" šikovných ľudí, ktorí preskákali nejaké tie "útoky".
Toto fórum bude chránené len pred útokmi "detí", ktoré si to niekde našli...
A je to dosť riziko, odignorovať zvyky užívateľov a prejsť na niečo, čo nikto nepoužíva...
--
2/2/2012
Linux Opera
Ak by sme boli obaja programatori a pracovali na podobnych projektoch za podobnych podmienok, mozeme sa o tom bavit. Kedze to tak ale zrejme nie je, nebudem to komentovat, ani nikoho poucovat.

Pan.elove pripomienky som si zapisal...
--
SE Xperia X10i
3/2/2012
Linux Firefox
Prepáč, nechcel som sa dotknúť Tvojho programátorského ega. Len to sprav prosím ŤA tak, aby to fony.sk prežili... bola by tu toho škoda...
--
3/2/2012
Windows Opera
nevyhodou diskusii je to, ze clovek z textu nevycita naladu. tu nejde o programatorske ego, ja som to nemyslel negativne. len by to proste bolo na dlhu debatu...
--
SE Xperia X10i
4/2/2012
Linux Opera
Podpisy si mozete nastavit v osobnom profile.
--
SE Xperia X10i
5/2/2012
Windows Chrome
Martin lenze mne vobec nejde ulozit profil. Cokolvek co chcem zmenit, zadam kontrolny sucet spravne napise zly kontrolny sucet
--
15/2/2012
Windows Chrome
nejak vam to tu blbne. Castokrat sa stranka nechce nacitat. Prispevky som nemohol posielat. Chrome mi vypise: neboli prijate ziadne udaje. Webowu stranku nie je mozne nacitat, pretoze server neodoslal ziadne udaje...... chyba 324
15/2/2012
Windows Opera
Vieme o tom, cakame na vyjadrenie hostingu, stranka bola neplanovane presunuta na iny server a sposobuje to uz par dni necakane problemy. Dakujeme za trpezlivost.
--
SE Xperia X10i
18/2/2012
unknown Opera
Kedy pojde uz konecne wap.fony.sk?
--
LG Optimus L9 + 16GB microSDHC class 10
19/2/2012
Linux Opera
Mato - neviem, ci to uz niekto spominal, ale hodil by sa ranking uzivatelov, aspon zakladny, kludne aj bez poctu prispevkov.

urcite by som prijal vacsie tlacidla napriklad na prechod na posledny prispevok zo zoznamu poslednych tem - pokial som tu cez telefon, zle sa do toho prstom triafa ;)

jo a v zozname avatarov som nasiel vsetky len nie moj. mas ci poslem?
--
Shiru Shogun A9, HTC Windows Phone 8S
3/4/2012
Linux Opera
Pridali sme na rychle pisanie prispevkov male sive okno na spodku obrazovky, zobrazuje sa vzdy ked mate otvorenu nejaku temu. Na mobiloch sa zobrazuje za poslednym prispevkov, kedze v mobilnych prehliadacoch to blblo.
Ak by daco neslo, skuste ctrl+r, ak nepomoze, dajte vediet. Aj pripomienky, samozrejme.
--
SE Xperia X10i
3/4/2012
Linux Opera
» Atlis: Mato - neviem, ci to uz niekto spominal, ale hodil by sa ranking uzivatelov, aspon zakladny, kludne aj bez poctu prispevkov.

urcite by som prijal vacsie tlacidla napriklad na prechod na posledny prispevok zo zoznamu poslednych tem - pokial som tu cez telefon, zle sa do toho prstom triafa ;)

jo a v zozname avatarov som nasiel vsetky len nie moj. mas ci poslem?
posli mi ten avatar, ja ho nahodim, ak sa tak este nestalo...
--
SE Xperia X10i
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188