reklama
...
...
30/5/2012
Windows Chrome
uz teraz lutujem ze mam vobec nejaky androd..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
30/5/2012
Windows Chrome
provokujes? provokujes?! srandujem, ako droid je dost narocny na hw ta sa necuduj ze to ide pomaly ak ti to ide pomaly, kup iP a nebudes mat problemy s rychlostou a stabilitou, alebo sebe kup HTC One X alebo SGS III alebo inu supu so stvorjadrom
--
HTC Desire S + iPod Touch 2. gen. 8Gb + Lenovo B580
30/5/2012
iPad iPad
S rychlostou problem nieje.. Ale zeby stabilitu vyriesilo viac jadier? I dont think so.. Tiez nepotrebujem mat vo vrecku tepelne teleso :3
--
31/5/2012
Android Android
Tepelne teleso... Kazdy vykonny hw produkuje viac tepla ako slaby, mne pomerne slaby Desire S sa vie zohriat na 43 stupnov a neprekaza mi to, iP sa tiez vie zohriat... Pepe ty si fakt az tak rozmaznany ze nedokazes prijat dan za vysoky vykon? To je na mna moc :D
--
31/5/2012
iPad iPad
Xperia neo, jednojadro 1 ghz, letny den v aute, cca 30 min video z YT, zohriate miesto kde je procesor na teplotu, na ktorej neudzis telefon pri uchu, vsak aj moj brat si pamata ako ho popalil telefon.. Stvorjadro bez chladenia pri zatazi len 45 stupnov? Tak pome povytrhavat chladenia s pocitacou, vsak naco to tam huci.. Este mi daj nejake racionalne vyuzitie toho vykonu.. Co, hrat sa natom BF3? Ci len aby system isiel hladko.. Tak to je ocom system na mobil... A stale stabilita.. Viac jadier tomu nepomoze...
--
31/5/2012
Windows Firefox
Tak to je normalne ze sa to viac zahreje, ale 45 stupnov nieje zase nejaka prevratna teplota ktora by ti sposobila popaleniny stvrteho stupna, max. tak koza do cervena na minutu, to je asi najhorsie co sa ti z toho moze stat, vydrzat sa to da. BF3? No hadam nebudem na takom hrat take sracky (ospravedlnujem sa adminom za vulgarizmus ale BF3 mi pride fakt jak sracka :D). Ale tak kamaride skus si dat do svojho nea GTA III a tam pocitis slaby hw, aj to je dost nenarocna hra.

Edit: A na kiu rit pouzivas neo ked mas doma par iPhonov omnoho stabilnejsich a rychlejsich ked furt kritizujes android a nechces na nom ziadne upravy? Ved typujem ze mas doma minimalne jeden iP 4, mozno 4S co ma podla mna mnohokrat lepsi foun jak neo v ci co to mas.
--
31/5/2012
Windows Chrome
Ja viem, to bol len priklad :P Ano slo len o zacervenanie koze, ale je to nepriemne.. Nevadi ze Battlefield je to co myslis, ale je sakra narocny na HW :P Mal som GTA III, sem tam mi to seklo, ale bolo to hratelne..

Huu a aby som nezabudol, mam uz davno custom rom :3 Ale ajtak to nieje take stabilne...
Mal som doteraz v podstate az 3 iPhony.. Davno pradavno 3G, potom na chvilu iP 4, ale predal som ho z dovodov financnych, a teraz sme s brachom kupili ockovi 4ku na narodeniny... Tiez teraz nemam plane kupovat nejaky telefon z dovodu doleziteho :P
--
31/5/2012
Windows Chrome
A ty si este privlastnujes otcov mobil? :D Pripominas mi jedneho spoluziaka ktory si myslel ze mu patria setky mobily v triede :D
--
31/5/2012
Windows Chrome
No tak den predtym nez ho dostal som sa nanom hral ja :D
--
31/5/2012
Windows Chrome
Vyhovorky :D, a financne problemy? predas iP 4 kvoli financnym problemom a zrazu ides otcovi kupit novy iP 4? ty si majster teda, ty co si stroj na penaze? :D
--
31/5/2012
Android Opera
Ale veď sa už toľko nehádajte...
--
Samsung Galaxy Note II + HP Pavilion G6 2520so
31/5/2012
Windows Chrome
My sa hadame? My sa hadame?! Ty tu do koho ides skakat?! sraaaandujeeem no hadam sa tu len ja ta preco sa nemame hadat? :D
--
31/5/2012
8/6/2012
Windows Firefox
mozem, lebo toto je verejne forum :D
a uz ste ozaj OT :D
--
31/5/2012
Windows Chrome
Sak ale vola sa to Off topic ta co mas proti tomu nieco? :D
--
31/5/2012
iPad iPad
Kupili sme ho spolu z brachom ako spolocny darcek :P a iP 4 uz nieje taky drahy ako bol...

Sak ked off topic tak poriadne nie? Aspon nieco sa tu pise..
--
31/5/2012
Windows Chrome
Veru sak uplne skapate to tu bolo, ale traja to tu nerozbehame, treba aspon jedneho admina... Jasne spolocny s brachom :D A ozaj, aky mas ty iPad?
--
31/5/2012
8/6/2012
Windows Firefox
coskoro nam ma prist 4S. Uvidim, ci mi sadne :D
Pokial viem, iP je bez JB takmer nepouzitelny.
--
8/6/2012
Windows Firefox
iPhone je doma. Zatial nic pre mna, asi ostane otcovi :D
--
8/6/2012
Windows Firefox
Neviete, ci toto moze mat za dosledok aj nejaky pad systemu?
http://pcsupport.about.com/od/tipstricks/ht/makebsodxp.htm
Teda ma hlavne zaujima, ci restartom sa budem bez problemov moct dostat opat do systemu..
--
9/6/2012
Apple Chrome
No, ja som podobnu modru farbu videla niekolkokrat a vzdy to moje PC prezilo. :-) Nechala som Win, nech sa skontroluje a bolo to ok.

Inak, vidim, ze si tu chlapci sami traja vystacite. :D :D
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
...
reklama
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188