HTC Windows Phone 8S a 8X na Slovensku

  • Peter Pavlinsky 16.01.2013 - 12:33

    8s-sko ma v rukach vobec neoslovilo, povedal by som ze je to ako wildfire s, na ktore po roku ludia pozeraju horsie, 8s ma vsak vyhodu 4palcov, 270 Ecka je velaaaa

  • cateye16.01.2013 - 13:20 Trvalý odkaz

    HTC 8S nemá 16 giga vnútornej pamäte, ale 4 giga. To je jeho veľká slabina, na aplikácie ostane tak max. 1,4 voľnej po spustení....

    Brano16.01.2013 - 13:49 Trvalý odkaz

    porovnavat 8S a wildfire S pride nie celkom vhodne. Wildfire S je lowend s otrasnym displejom, otrasnejsimi reakciami a hlavne inym systemom. 8Sko to pokazilo tou pamatou, 4GB je nazozaj dost malo(realne dostupnych ovela menej), inak sa mi 8S javi ako velmi sympaticky telefon a cena 240 eur(v telekome) mi nepride ako moc prehnana. Ludia to ale bohuzial kupvoat aj tak nebudu lebo je to WP, a nie samsungacky android ktory je aktualne na koni.

    Me_Gusta16.01.2013 - 18:37 Trvalý odkaz

    Len tak pre info android nie je samsungácky, ale od googlu. A áno mladí ľudia to kupovať nebudú, pretože je to moc jednoduchý systém.

    matoe16.01.2013 - 20:34 Trvalý odkaz

    "moc jednoduchy system" je vycitka ktoru nepochopim asi nikdy.. asi ako vycitat jedlu ze je prilis chutne.. chyba je ale zjavne vo mne

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease17.01.2013 - 12:43 Trvalý odkaz

    "samsungácky android" ma pobavilo. samsung používa aj WP v mobiloch Omnia 7, Omnia W, Omnia M, Ativ Odyssey a Ativ S - čo je momentálne asi najlepší WP8 fon (aj ked vyzerá ako vyzerá :)

    Keď sa zamyslíš, prídeš aj na to prečo Samsung je tam, kde je. Používali historicky najviac mobilných OS. Aj symbian cca 15 modelov (skončili s ním obozretne medzi prvými), Windows Mobile, Android. Badu vyprodukovali sami, neujala sa, tak ju tiež odstrihli. S Intelom teraz vyvíjajú Tizen a keď sa nepresadí - idú ďalej.. Možno nasadia Firefox OS, alebo Ubuntu (ak sa presadia určite). Proste si nechávajú zadné vrátka. K tomu desiatky(stovky) dumb-fonov.. V tom (o.i.) vidím, že Samsung je aktuálne aj v (blízkej)budúcnosti na koni.

    Brano17.01.2013 - 14:57 Trvalý odkaz

    Android je od googlu ale samsung si ho upravuje podla seba a svojej miery jeho touchwizom - cize nejaky ten podiel na jeho customizacii ma. O tom ze Ativ S je najlepsi WP8 fon - neviem odkial toto mas, zvlast ked je to jediny WP 8 mobil na trhu od samsungu(vlastne ani nie je lebo ho nevedia nikde dodat) . Myslim ze Lumia 920 ho prekonala na plnej ciare v oblasti inovacii aj HW vybavenia, nehovoriac o pouzitom materiale. Samsung sa nesnazi vyuzivat ine OS, WP 8 je pre neho len vylozene druhorady system, nehrnie sa do inych tak ako do androidu, je to pochopitelne - ma z neho najvacsi zisk a podiel. A ano Samsung je na koni hlavne preto lebo ho kupuje vela ludi pre dovod ze "aj kamarat ma samsung a je spokjony" resp "ved ten telefon je pekny, zaobleny, okruhly..". Asi tolko k Samsungu :)

    Me_Gusta17.01.2013 - 18:42 Trvalý odkaz

    Samsung? Poviem vám, že ja som Samsung neznášal. Hnusný dizajn, plasty ktoré vyzerajú slušne, ale nič náchylnejšie na poškrabanie som ešte nevidel. No darilo sa mu. A prečo asi? Koli reklamám a dobrým postupom pri získavaní ľudí. Potom prišiel Note a ten sa mi zapáčil a aj som si ho kúpil na skúšku :) A je vynikajúci! Iný by som ani nechcel, možno tak Note II, ale koli dvom jadrám naviac nebudem dávať 200€ :) Takže Samsungu sa darí a bude ešte viacej a jeden z najväčších podielov má android. Keby Samsung spraví takú kravinu ako Nokia, že robí len WP8, tak je v podobných sračkách ako Nokia. Teším sa a som moc zvedavý ako to bude ďalej :)