Aktualizácia iOS prinesie možnosť vypnúť spomalenie procesora

  • Peter 18.01.2018 - 13:01

    onedlho sa dočkáme možnosti nainštalovať si android, poprípade windows do aplle zariadení, keď sa stane dalšia kauza. Apple prihára pod zadkom, myslím, že ich akcie a renomé bude dalej klesať ...

    ked sa rozhodnem opäť po pár rokoch skúsiť apple, tak samé negatívne veci idú na Apple, skoda mojej investície do iphonu X a ipadu (rip 2k) ...

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease18.01.2018 - 14:14 Trvalý odkaz

    the case has been closed.
    happy end :)

    Manobb18.01.2018 - 18:48 Trvalý odkaz

    Ak neumožnia aj downgrade na nižšie iOS verzie, tak ide stále o poškodzovanie práv spotrebiteľov. Vyššie verzie iPhony spomaľujú a možnosť návratu nie je = poškodzovanie výrobku !!!

    S najväčšou pravdepodobnosťou si už ďalší - v poradí 5. iPhone NEKÚPIM, pretože som týmto ich spôsobom politiky iOS prišiel už o 3 zariadenia Apple (iPad mini, iPhone 4s a iPhone 5s)

    Ozaj: Kto má záujem o iPhone 5s s iOS 11.2.2, tak predám. Ponúknite cenu.

    juryno19.01.2018 - 15:54 Trvalý odkaz

    Cook vyhlasil k tomu ze pre apple je zakaznik na prvom mieste. To je moc uz co tato doba prinasa. Si myslia ze ludia su primitivni? Ved applu ide vzdy len a len o peniaze zakaznik je pre nich len prostriedok.

    David19.01.2018 - 17:10 Trvalý odkaz

    Manobb práve to spomalenie si budeš môcť v novšej verzii vypnúť. Tiež mi nepríde to spomaľovanie v poriadku, radšej mali užívateľov napr. každý týždeň raz upozorniť hláškou na starú batériu alebo podobne a človek by sa podľa toho zariadil.

    juryno19.01.2018 - 17:13 Trvalý odkaz

    Neverte bajkam o starej baterii. Ucel spomalenia je jeden jediny a ziaden iny a to aby sa kupil novy iphone

    Manobb19.01.2018 - 18:48 Trvalý odkaz

    V novej verzii vypnúť ? A ako si tú novú verziu nainštalujem napr. na iPhone4s, ktorý leží v šuflíku kvôli tomu, že posledná dostupná verzia iOS ho tak spomalila, že je nepoužiteľný ?

    Ak neumožnia návrat na staršie verzie iOS pre staršie zariadenia, tak sa problém "úmyselného a nevratného znehodnocovania zariadenia" nevyrieši. Jedinou ochranou bude len to, že si zákazník nebude vôbec aktualizovať iOS a bude musieť znášať KAŽDODENNÉ SPAMOVANIE o aktualizácii a stále ho odmietať.

    Ak sa to nepodarí vyriešiť, tak asi ďalší iPhone už nekúpim, lebo na 6s+ ma otravuje každý deň si SPAMY z obrazovky vymazať tým, aby sa mi pripomenuli neskôr (čiže ďalší deň znova a znova a znova)

    :-(

    juryno19.01.2018 - 20:29 Trvalý odkaz

    to kazdy den spamuju aby sa aktualizovalo? to som nevedel. tak to je ucelove, aby ta to zlomilo a povolil a potom kupil kvoli spomaleniu novy apple. ja som mal ipad, ale po dvoch rokoch som ho musel predat lebo ked som isiel daco napisat tak to priserne mrzlo. a uzavrety system ma zabijal. ja taham mesacne 30 giga cca a potom ak sa to neda sa straca zmysel mobilu ci tabletu.

    ono vseobecne je spolocnost chora, je tu "vsetko" ci vela veci naopak. mamon a egocentrita vladne. preto hladajme ozajstne hodnoty a zmysel zivota ako sa stotoznovat so znackou mat minutu pseudoslavy s najnovsim mobilom ;-)

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne19.01.2018 - 21:59 Trvalý odkaz

    ja mam ipad mini z 2013, stale funguje.. ma posledny iOS 9, je trochu zasekany ale na web a youtube je v pohode aj po takej dlhej dobe. bez udrzby...

    @juryno, stahovat moze za teba NAS, a ty mozes potom konzumovat obsah na tablete, tv, mobile, pc. pripadne si obsah stiahnut offline do zariadenia cez wifi.

    ondrakomous19.01.2018 - 22:09 Trvalý odkaz

    Wayne: nekecej, youtube je největší sekacka na starych ipadech prave.

    juryno19.01.2018 - 23:08 Trvalý odkaz

    wayne-neviem co je to nas. na apple som zanevrel tak pred 3 rokmi. mozno sa uz posunuli aj ked pochybujem silno. ja taham v slabom mesiaci 30giga, v silnom aj cez 100, 150 giga. ide mi o to ze stahujem do mobilu/tabletu a ze z mobilu to cez usb prenesiem do tabletu ci pichnem rovno usb do tv a pozeram. alebo odzipujem mp3 album atd atd. tv je prezitok, teraz taham serialy, filmy,pecko,hudbu, dokumenty, youbube atd. a miesto tv mam tablet v posteli a cumim jak chujú. proste ide mi o otvoreny system, kde nemusim bojovat a vsetko ide rychlo a jednym dvoma klikmi. pokial viem tak apple toto neumoznuje. u mna je priame stahovanie napr. z ulozto do mobilu/tabletu a nasledne prenos na USB (usb otg) alfa omega.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne19.01.2018 - 23:15 Trvalý odkaz

    NAS je skratka pre network attached storage. je to krabicka s diskom ktora ma vlastny operacny system dostupny cez prehliadac. funguje ako samostatna jednotka a obsluhuje vsetky zariadenia pripojene na siet vratane wifi. ak by si to dal tahat NASku, dostupnemu aj mimo bydliska, z prace napr, prides domov a pozeras. Z mobilu, z tabletu, z telky, zovsadial. Je to mega komfortne riesenie. Zalezi kolko uloziska chces, naklady na zriadenie su tak od 300 za 1 diskove 3TB ulozisko, po tolko kolko si ochotny dat. A vykonnostne je urcite lepsi NAS (synology) + disk (wd red) ako all-in-one sietove disky. Pisem poriadny offtopic, ale to, co robis by slo mozno komfortnejsie, neviem. AK ti tvoj sposob vyhovuje v poriadku, mna zacalo prenasanie diskov/usb medzi telkou a pocitacom otravovat.

    juryno19.01.2018 - 23:27 Trvalý odkaz

    na postelne cumenie a otvoreny system (to ma kazdy android) doporucujem lenovo yoga tab 3 - 8" HD (uplne staci) a narocnym PLUS verziu s 2K diplejom, 10" a jbl reprakmi. dobry vydrz a tazisko je dole v stojane, preto nepada stale a ked si kupis plastove puzdro je velmi zastabilizovane o plachtu a ram postele ci vankus. pripadne staci len samotny zabudovany stojan.

    youtube stahovanie - aplikacia tubemate, inak ulozto,pornfilecz a mate tam vsetko na svete. vacsie subory cez torrenty na pc a nasledne cez usb do tabletu. to je zivot, kde tv je uz prezitok 8D

    juryno19.01.2018 - 23:38 Trvalý odkaz

    wayne na usb to mas inak za chvilku. treba usb od 3.0. no ja zvacsa taham a pozeram rovno do tabletu a nemusim nic dokupovavat a riesit. zaujmalo by ma ci idu torrenty na android ale asi idu, podla mna, ani ma to nikdy nenapadlo, az teraz he. musim do ceknut

    ondrakomous20.01.2018 - 00:01 Trvalý odkaz

    vy dva jste jablickari za všechny prachy. dnesni uživatel jabka nesosa torrenty, apple cool kids pouzivaji netflix, spotify. dneska mas uplne fuk jestli je platforma zavrena/otevrena vsecko streamujes. winsky se pomalu jiste predelavaji na OSX a IOS se meni na android, si nevyberes.

    juryno20.01.2018 - 00:07 Trvalý odkaz

    a plati za to ne? lebo princip applu je potahnut tvoju penazenku vac jak frajerka. henten popis je vsetko zadara

    ondrakomous20.01.2018 - 00:13 Trvalý odkaz

    za tech 10euro mesicne se to vyplati, protoze ta uspora casu je nevycislitelna.

    juryno20.01.2018 - 00:22 Trvalý odkaz

    ja neviem, pochybujem ze za 10 euro, moze za mesiac kuknut dajme tomu 20 filmou, 50 casti serialov, 5 albumov. ale ved mozno hej, mne to je jedno. ja mam svoj princip a fungujem inak ako mozno mlady. ale je mozne ze som zaspal dobu. a som prispaty chren.

    ondrakomous a co si ty urobil pre slovensky hip hop?

    juryno20.01.2018 - 00:34 Trvalý odkaz

    inak tahat sa da v kazdom prehliadaci zvlast (napr. chrome, mozzilla) tak mozes tahat 2 x zaroven a nejsi blokovany. mozno sa da tahat aj na 3 ci 4 razy naraz v zase dalsom prehliadaci ale to som nikdy neskusal. ale bezne taham 3 veci naraz, ked frajerka nepotahne tak musim tahat ja chapes :D

    juryno20.01.2018 - 00:36 Trvalý odkaz

    vlastne 4 az 5 naraz bezne este youtube k tomu, cez tubemate. no pan s vami idem spat, neni robota XD

    martian20.01.2018 - 01:19 Trvalý odkaz

    Juryno, na multimedia mi perfektne vyhovuje 10'' Acer hybrid s windows a FHD displejom. Sikovny, skladny, navyse s plnohodnotnou klavesnicou a 500GB diskom. Este stale vydrzi okolo 5h prehravania filmov na jedno nabitie. Ale zalezi to od zataze. S windows nemam problem cokolvek spustit, na cestach ho vyuzivam ako nudzovy notebook na pracu a HDD ma dost priestoru na ukladanie videa a fotiek, 2K a 4K videa su uz celkom objemne...
    Mal som vo vyhlade aj 10'' Yogu 2 s windows, ale za rovnaku cenu by som mal sice vyssiu vydrz, ale ziadnu klavesnicu, ani disk.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne20.01.2018 - 09:35 Trvalý odkaz

    Najprv som ti chcel ondro oponovat ale potom som sa obzrel okolo seba a asi mas pravdu... ;) Ale ako telefon mam stale radsej android.

    markos920.01.2018 - 10:07 Trvalý odkaz

    juryno ty si poriadne cislo, zhadzovat apple pre to ze ti nevyhovuje ked nelegalne stahujes filmy a pesnicky a ktovie co este tak to by som tu radsej ani nepisal ani sa s tym nechvalil, mne staci spotify na hudbu a na filmy hbo go a novinky si pozriem v kine, takuto zlodejinu co tu pises nepodporujem