Xiaomi Wiha - skrutkovač 24 v 1 pre smartfón i notebook

  • Miro 23.10.2017 - 11:57

    No nie je to až taká super kúpa keď za 20 eur majú elektrický Wowstick h1. Síce bitov tam je polovica (12) ale úlohu splní možno lepšie ako manuálny.

  • Tomáš Brestovanský23.10.2017 - 12:48 Trvalý odkaz

    Wowstick H1 je však vybavený len rôznymi veľkosťami krížových a plochých bitov, ktoré častokrát pri elektronike (najmä notebookoch) nebudú stačiť - používajú sa tam Torx skrutky.

    Miro23.10.2017 - 14:10 Trvalý odkaz

    Ja som len chcel poukázať že majú aj skrutkovač elektronický a za skoro zhodnú cenu. A bity sú v dnešnej dobe totálne spotrebný materiál. Btw oni predávajú aj sadu bitov zvlášť. Len by ma zaujímalo či majú zhodný nadstavec.

    deathwalker23.10.2017 - 14:39 Trvalý odkaz

    Poukázal si zle. Každému kto do jemnej techniky ako telefóny, notebooky pcha aku skrutkovače by som ruky polámal. To chce jemné a šetrne zaobchadzanie. Manuálna sada šetrí životné prostredie, neplytva batériami či elektrinou na nabíjanie batérií. Precvici ruku. Batéria vydrží aj tak pár hodín s poklesom kapacity klesá aj krutivy moment. A hľadať dodatočné bity aby mi vrcal motorček? Nie díky, radšej sadu všetko v jednom a budem mať pokoj. Bity totálne spotrebný materiál? Len pre hulvatov, čo sa nevedia chovať k veciam. Tak, nič mi nebolo, ale je mi lepšie. Tatko ak nemáš čo k téme, nič nepíš. Nás zaujíma konkrétne tento výrobok a nie alternatívy. Dik.

    funboy23.10.2017 - 15:05 Trvalý odkaz

    Ja by som zasa poukázal na to, že Rovnako ako plastové púzdro, aj hliníkový skrutkovač je magnetický.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne23.10.2017 - 15:25 Trvalý odkaz

    Tomas, dik za tip. Sice uz neskoro, kupil som taky tucny na 3 AAA baterie v OBI. Okrem elektroniky ho pouzivam na synove auta, ked je nejake rozbite ide do servisu :)

    @tatko vyzera dobre
    @deathwalker, a menej agresivne by to neslo?
    @fonyboy to udrelo do oci aj mne ;)

    Tomáš Brestovanský23.10.2017 - 15:54 Trvalý odkaz

    Sivé vnútro puzdro, v ktorom sú bity a skrutkovačov umiestnené, je z plastu. Vo svojom vnútri však má určite magnet, pretože ani bity, ani skrutkovač z neho nevypadnú, a to ani po obrátení dole hlavou. Skrutkovač má magnet na jednom konci, do ktorého sa násady pripájajú. Dúfam, že už je záhada plastového magnetického puzdra objasnená :)

    shaggy23.10.2017 - 16:46 Trvalý odkaz

    Sada s cca 45 bitmi sa da na Ali kupit aj za polovicu...

    @Tomáš Brestovanský, minule som rozobral Thinkpad T430 do srobika (okrem dislepja) a stacili na to jeden-dva krizove hlavy. Skor mobily maju rozne nezmyselne hlavice...

    Miro23.10.2017 - 17:23 Trvalý odkaz

    Vidíš, niekto odkrúti manuálne 3 ks skrutiek ( každá iný nadstavec) precvičí si jemnú motoriku. Ale kto potrebuje toho spraviť ppdstatne viac a rýchlejšie , nekritizuje. Facepalm za správanie niektorých diskutujúcich...

    Tomáš Brestovanský23.10.2017 - 18:34 Trvalý odkaz

    Thinkpady sú ako biznisové notebooky ľahko servisovateľné, preto majú krížové hlavy. Iné notebooky mávajú často skrutky T5.

    sysell24.10.2017 - 12:46 Trvalý odkaz

    Pre vsetkych, je to znackova sada, xiaomi je uz v podstate znacka, WIHA je spickova nemecka firma takze bity robia oni pre xiaomi. je toluxusne balenie, Mozete si kupit za menej viac z ciny to je pravda, posluzi rovnako, aj ked kvalita a detailen prepracovanie bitov bude asi horsie.
    Tych co radi kupuju elektronciky odpoad ako srackovy skrutkovac na baterky aby povololi 3-4 mm dlhe srobiky ani nekomentujem, Nic tym neurychlim ze pouzijem elektriky miesto rucneho pri takychto malych veciach. Ano pomozem si asi vo vyrobnej hale ale nie na domace pouzitie. Vcera som rozoberal telefon, tu mala skutku povolim skrtkovacom ked potocim rukovat medzi prstami za sekundu. Fakt si tieto mudrosti nechajte