Nuraphone: Bluetooth slúchadlá, ktoré sa prispôsobia vášmu sluchu

  • Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne 15.10.2017 - 01:20

    tipujem ze to bude tak na 50% hlasitosti na akej bezne pocuvam v sluchadlach hudbu.

  • markos918.10.2017 - 12:59 Trvalý odkaz

    neviete poradiť bluetooth slúchadla za normálnu cenu? na telku aj na iPhone, ďakujem

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne18.10.2017 - 13:33 Trvalý odkaz

    zalezi aky styl/velkost chces. na iPhone su najlepsie AirPods, mozno nejake beats (drahe). Mne sa pacia Marshall Major II BT za nejaku stovku. Vsetky lepsie stuple do usi su tiez 60-100 eur. Ja mam JBL Reflect Mini BT. Je to taky trosku iny zvuk, chce to zvyk, basy tam su, nie velmi vyrazne, zato je ale celkom vyvazeny.

    markos918.10.2017 - 14:22 Trvalý odkaz

    tie marshall major II BT mam vo vyhlade, v alze stoja 64.99eur teraz, no a aj airpods sa mi pacia, aj ked tie su poriadne drahe, 179eur je dost a ak hraju ako obycajne kablikove za 25eur tak neviem ci stoja za to, ako zvuk m staci len ta cena je podla mna odtrhnuta..

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne18.10.2017 - 14:29 Trvalý odkaz

    Tak ale zas maju funkcie o ktorych kablikove mozu snivat. ovladas ich poklepanim po sluchadle, ked si vyberies jedno z ucha v druhom ti prepne na mono zvuk aby si neprisiel o zvukove informacie. A praveze, to, ze maju zvuk ako kablikove je super, nie kazdy bluetooth headset to dokoaze

    Lenka Ivančíková18.10.2017 - 14:51 Trvalý odkaz

    markos9, hraju lepsie nez kablove. :) a ako napisal Wayne, mozes pouzivat len jedno alebo obidve. V aute si nasadis jedno do ucha a ked ti zvoni telefon, len poklopes po sluchadle a mas handsfree. Pozeras video, vyberies sluchadlo z ucha, video sa zastavi. vlozis naspat, video pokracuje. ja ich kupu nelutujem. pouzivam s iPhonom aj Mac Bookom. Na dlhsie filmy ale pouzivam Betas Studio.

    markos918.10.2017 - 17:06 Trvalý odkaz

    dakujem za odpovede, pomohli ste mi, pojdem do airpods, len budem mat paniku ze mi vypadnu a ze ich stratim.. a funguju aj z ostatnymi zariadeniami? myslim takymi co nie su apple, samsung telka a tak podobne :)

    markos918.10.2017 - 19:55 Trvalý odkaz

    uz ich mam, je to parada, oproti kablikovym to sice nie je az taky zazrak, aj ked zvuk sa mi zda taky hlbsi a viac zafarbeny, ale celkove ich pouzivanie je super priam zazrak :) otvoris krabicku a na mobile sa ukaze nabitie krabicky aj obidvoch sluchadiel, s iPhonom pripojenie uplne okamzite a dokonca som uz sparoval aj so samsung telkou a ked otvorim krabicku hned sa ma telka spyta ci chcem pocuvat zvuk cez airpods :) skusil som taku 5km prechadzku a pocuval hudbu, prvu minutu som si pripadal ako mimozemstan ze co povedia ludia ze co mi trci z usi :) ale hned som si zvykol, drzia v usiach dobre aj hraju dobre, len asi budem mat vzdy paniku ze kde ich stratim ;)

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne18.10.2017 - 21:31 Trvalý odkaz

    Pohľadaj si silikónové "návleky" na ebay. Majú také uško dohora, ja ich mám na klasické earpods.

    Lenka Ivančíková18.10.2017 - 22:30 Trvalý odkaz

    Markos, to bola rychlovka. :-D nech ti dobre sluzia. :)

    markos918.10.2017 - 23:06 Trvalý odkaz

    dakujem som spokojny, je to dobra hracka, dobre je to urobene aj s tou krabickou na nabijanie :) ale este na domace pocuvanie ma drazdia Marshall Major II BT ako pisal Wayne, tie som dnes tiez skusal a zvuk je fakt pecka :)

    Profile picture for user grabec.tibor@gmail.com

    TBK19.10.2017 - 11:47 Trvalý odkaz

    Airpods su velmi fajn, aj zvuk prekvapi a potesi, ak ste boli zvyknuti na Earpods. Inak su aj silikonove eartips bez usiek, tie mam objednane ja, ked pridu, dam vediet. Pozor nato, ake vyberies, niektore nemaju vyrez na senzor vlozenia do usi. Este k tym Marshallom - najprv si ich dobre vyskusaj, su totiz konstrukcne na usi a nie okolo usi, takze po nejakej dobe tlacia /aspon mna tlacili nie malo/. Na doma by som isiel skor do modelu okolo usi, ten komfort je neporovnatelny, aj so zvukom si pravdepodobne polepsis..

    Scotty22.10.2017 - 11:53 Trvalý odkaz

    A čo poviete na JBL T450BT ? Majú celkom zaujímavé recenzie a vôbec nie sú drahé ešte aj design sa mi páči ...určite si ich idem tento týždeň skúsiť ako hrajú len ma zaujíma či nemá niekto skúsenosť...

    markos922.10.2017 - 18:23 Trvalý odkaz

    tie jbl som mal v ruke a posobia ako lacna plastova hracka pre deti, ako hraju neviem nebola moznost vyskusat

    Scotty22.10.2017 - 18:41 Trvalý odkaz

    no idem si ich vyskúšať...mne jedine čo vadí zatial je že nemaju možnosť pripojiť na 3.5mm konektor...ak mi ale nesadnú pojdem do marshall 2 BT...alebo nejaké iné možnosti ? hladám športové BT slúchadlá kedže sa mi moje kossy podarilo stratiť :/

    Matej23.10.2017 - 02:59 Trvalý odkaz

    zrovna tie T450BT ma kolega, daval mi ich odskusat, na AC/DC Thunderstruck to riadne hucalo :D zvuk celkom dobry, v pomere s cenou podla mna super kupa. Z toho kratkeho odskusania som mal pocit, ze su to sluchadla tak od 50-60eur viac. (EDIT som si myslel ze kolega hovoril, ze stali 40E, ale to som sa asi sekol, vsade su za 50. Kazdopadne hrali fakt dost dobre, nemozem povedat nic zle na ne).
    Ja sa tiez rozhodujem medzi nimi a Marshall Major 2 BT, ale asi dosetrim a zoberiem tie Marshally - prave kvoli tomu ze je mozne ich pouzivat na kabli (co by v pripade dedik. DAC v HTC 10 mohlo spravit zaujimavy zvkukovy prejav). Nasiel som aj nazory, ze sa kvoli vyssej impedancii sa nehodia k mobilnym prehravacom. Tak neviem, musim si ich tiez skusit, ale pokial nechces vela investovat, myslim ze s JBL T450BT urcite chybu nespravis.

    Scotty24.10.2017 - 22:14 Trvalý odkaz

    No bol som v nemenovanom obchode a zrovna obidva kusy ani major 2 ani JBL t450bt sa nedali skúsiť...preto som naklonený k Marshallom len moja otázka znie či sú vhodné na športové aktivity či budú dobré držať hlavne chodím cvičiť beh minimálne. Ďakujem

    Scotty16.11.2017 - 17:26 Trvalý odkaz

    možno to niekomu pomože možno nie ale podelím sa s mojou skúsenosťou s BT slúchadlami... čítal som problematiku trošku viac do hlbky kedže som náročný na zvuk a na vela forach som natrafil ako vychvalovali slúchadla mee matrix 2...vraj do 200 eur by mali byť zvukovo najlepšie a vela ludí ked sa aj pýtalo npr na známe značky jbl marshall a podobne tak vždy dostali odpoved že mee matrix 2 sú lepšie ako ich vytipované modely... tak som sa nakoniec rozhodol ísť do toho ale kúpil som rovno novšiu generáciu matrix 3 lebo som ich mal za výhodnú cenu. Zvukovo by mala byť novšia generácia viac vyvážená a čistejšia, matrix 2 by zase mali viac vynikať hlbkami a bassmi. Moje pocity z matrix 3 sú super, dizajn mi vyhovuje, sú mega lahučké ,pohodlné , neviem ani že ich mám na hlave , zo zvukom sa musím ešte trochu vyhrať ale je cítiť že je to kvalita aj ked mne osobne chýba trošku viac bassov čo som bol zvyknutý z predchádzajúcich kossov. Mimochodom marshall major 2 boli totálne zhejtované ludmi čo sa venuju hudbe že sú to len imidzovky takže tým som chcel povedať že za podobnú cenu možte mať lepšie slúchadla. za mňa mee matrix 3 áno :)

    Nightmare16.11.2017 - 20:53 Trvalý odkaz

    Scotty nemohol si skor to napisat :/