Dilema: iPhone 7 Plus vs. Samung Galaxy Note 8

  • Profile picture for user zedenko@gmail.com

    Ronn 10.09.2017 - 14:43

    "Zatiaľ však žiadny android nie je taký plynulý a spoľahlivý ako iOS..." Uz dlho su androidy na vlajkovych lodiach spolahlive ako iOS, netreba to porovnavat zo 100eurovymi sunkami. Mas vsetko od Applu, ak vyuzivas vzajomnu kompatibilitu a synchronizaciu tak urcite iP7+. Ak chces vyuzivat aj dotykove pero a dvojity fotak tak Note 8.

  • ondrakomous10.09.2017 - 17:31 Trvalý odkaz

    note 8 je podstatne drazsi a novejsi, navic nabizi 3,5 jack, pero, amoled, stabilizaci u obou fotaku. display je podstatne vetsi pri priblizne stejnych rozmerech a ted ten nejvetsi rozdil cena? taky vime, ze bude novy iphone, takze jak vejde do prodeje ceny starsich modelu poklesnou. to pravy dilema nastane, az se zacne prodavat iphone 8 vs note 8, to bude teprve rezba.

    Patrik10.09.2017 - 20:54 Trvalý odkaz

    Pri prečítaní rozsahu portólia Applu dotyčného doma by som ani neuvažoval nad Androidom,

    Nick Cave11.09.2017 - 06:03 Trvalý odkaz

    Dilema je především iOS vs. Android

    ondrakomous11.09.2017 - 06:39 Trvalý odkaz

    zasadni je otazka, jestli note 8 neni moc predrazeny, samsung nektere veci nedotahl do konce, jako ctectu, kterou zase umistil spatne vedle fotaku, to prece nejde mobil za tolik love a ma takovy zasadni fail, dalsi vec je kapacita baterky a opravdu vysoka hmotnost, neprakticky pomer stran...atd. je tam prilis ale, aby bezny konzument premyslel o takovem mobilu, jedine si to koupi nejaky absolutni fanda elektroniky. iphone 7 ma taky zasadni fail, chybi audiojack a v podstate neni zase tolik vylepseny oproti starsimu a podstatne levnejsimu modelu iphone 6s plus. dalsi zasadni fail byl force touch, kdy apple absolutne nesmyslne zvetsil celou hmotnost zarizeni, do dneska se ptam, force touch proc? ios 11 ukazuje, ze cely system sel davno vytvorit pomoci gest, takze za me bych ani jeden nedoporucoval z vyse napsanych dovodu.