reklama
Diskusia k článku
13/4/2012
Windows Opera
http://appdroid.cz/2012/04/10/instagram-vs-lightbox-souboj-aplikaci-na-sdileni-fotografii/
13/4/2012
Windows Firefox
No aby sme sa z tej aplikácie nepototo...
--
I ♥ myself
14/4/2012
Windows Chrome
stratil sa mi nejako význam onej aplikácie, display mobilu, PC či TV je už teraz len obdĺžnikový takže štvorec okráda veľkosť záberu. A tie funkcie, ktoré má, tie poskytne každý trocha lepšie vybavený smartfón + zdieľanie . Celý Instagram je len nafúknutá bublina. Okrem toho kto sa chce venovať úprave fotografií využíva k tomu programy na PC a v telefóne si tak môže ponechať orginálny záber bez puberťáckych úprav...
15/4/2012
Windows Chrome
Aj aviary photo editor tokáže takéto veci,a ešte ani neorezáva fotografie do štvorca a môžte si dokúpiť efekty na viac..
--
18r.PU-1.fon-Nokia 3210.(1-24).Galaxy S II 4.1.2 JellyBean.(Easy Free,spoko.)
15/4/2012
Windows Chrome
*dokáže
--
18r.PU-1.fon-Nokia 3210.(1-24).Galaxy S II 4.1.2 JellyBean.(Easy Free,spoko.)
8/5/2012
Android Android
K článku pridávam dva dôležité tipy:
1. tagovanie obrázkov uskutočníte pridaním #tag do popisu, kde pojem "tag" nahradíte napríklad slovom Croatia. Po kliku na takýto aktívny odkaz (tag) sa vám zobrazia mnohé snímky s rovnakým tagom.
2. ak chcete niekoho konkrétneho upozorniť na vašu fotografiu alebo príspevok, stačí dať dl textu @prezývka, kde pojem "prezývka" nahradíte nickom (instagramovou prezývkou) dotýčnej osoby.
20/11/2012
Windows Chrome
dobry den prosim vas možte mi poradit ? mam htc wildfire a v markete mi neukazuje vobec ten instagram...ide to vobec na ten telefon ten instagram či iba na wildfire s?
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188