tak ja už sťahujem
--
SAMSUNG GALAXY SIII
No na to som aj ja zvedavy
Z orangeu urcite nie
Kúpil som ho cez mall.sk za hotové
--
SAMSUNG GALAXY SIII
Ktory ICS más v telefone?
4.01?
4.02?
4.0.3?
U mna este stale 2.3.5 uz netrpezlivo cakam na to, ze kedy uz mozem aj ja nainstalovat aktualizáciu
Mám 4.0.3
--
SAMSUNG GALAXY SIII
už by mohlo byť aj na SG Note :(
To, že Mall.sk vozí telefóny z Poľska, zdá sa, nemusí byť vždy len nevýhoda. Skášali ste nastaviť poľský product code na slovenskej es-dvojke?
Ja mam telefon z hej.sk,ale mal som CSC ORS myslim..Zmenil som na polske-neviem presne,ake to je teraz,ale nic sa nezmenilo..Tak som isiel na sammobile.com a odtial stiahol polsku verziu ICS:) Je to to iste ,co bude slovenska,len sa mi nechcelo cakat a je to takisto oficialne a originalne,takze kto nema,doporucujem:) Btw,ked to stiahnete,musite to flashnut cez Odina,co je uplne jednoduche:) Enjoy!
Ahojte, mam HTC Desire HD a tak zatial na aktualizaciu len cakam. Zaujima ma vsak, ci Android 4 - ICS pozna stahovanie a instalaciu aplikacii na SD kartu, lebo pri tabletoch s Honeycomb to nie je mozne a ktosi pri tom napisal v diskusii, ze ani ICS to pravdepodobne nedokaze. Je to tak? Dakujem za kazdu odpoved.
Doplnene do clanku info o update pre Slovensko.
Tak mockrat dakujem za rozhovor a informacie, je tu plno ochotnych ludi. este ze mame fora, co by sme bez nich robili.....
ICS este nie je taky rozsireny, aby si sa dockala rychlej odpovede na zaklade skusenosti.
Ahoj Lenka,
jasne, suhlasim, proces stahovanie ICS je len v zaciatocnom stadiu,aj to len pri niektorych zariadeniach, ale myslela som ze by mohol napriklad dj.uwe sem hodit veticku kedze si ICS ako sam pise uz stiahol. To ci sa apky daju presuvat alebo priamo stahovat na SD kartu, na to by uz bol mal prist, to je zaklad.Ale aj tak ti dakujem za odpoved. Stejne nechapem preco Honeycomb pri tabletoch tuto schopnost nema, ved je to krok spät.
Dobry deň chcem sa opýtať prečo mi nejde aktualizacia ani cez Kies ani wifi stale mi vypisuje žiadna aktualizacia,nebude to tým,že mám mobil od operátora.
Radka: je mozne, ze dj.uwe tu nechodi kazdy den a od aktualizacie tu este nebol. :-) Niekto tu chodi raz, dvakrat do tyzdna.:)
Kaio: je to dost pravdepodobne. A mozno je to hlavne tym, ze pre SVK bude ofic. update dostupny az zaciatkom aprila, ako sa pise na konci clanku. :) Aktualizacia pre telefony kupene u operatora niekedy meska niekolko tyzdnov, niekedy nie je dostupna nikdy. Ale u SGS II by sa to stat nemalo. Len to chce trpezlivost alebo pouzit inu cestu, zmenou produktoveho kodu.
www.galaxys2roms.com mate vela romiek a stale pribudaju novsie a stabilnejsie staci si len vybrat napr omega bezke pure ics a ine a mate tam original touchwiz trebuchet novalauchner niektore maju este chyby ale niektore su uz dost stabylne
Lenka:Určite máš pravdu lebo ked som prechadzal na 2.3.5 android tiež to dlho trvalo.Nič iné mi nezostava len čakať.A ešte jedna otázka ako zmením produktový kod a neovplyvnim tým telefon?Krásny deň.
na webe najdes vela kvalitnych ROM, najznamejsie forum xda-developers.com, tam su aj navody, aj ROM-ky. Len to samozrejme robis na vlastne riziko a v pripade poskodeia telefonu ti neuznaju zaruku.
Nebol som tu dlhšie, ale presun aplikácií na SD kartu som mal už pri predchádzajúcej verzii androidu (2. 3.7) a teraz tiež ponúka presun na kartu a väčšie súbory automaticky nainštaluje na kartu.
--
SAMSUNG GALAXY SIII