reklama
Diskusia k článku
28/2/2012
Apple Mozilla
Konečne dobrá Nokia za dobrú cenu. Hádam ho u nás nezačnú predávať za dvojnásobnú cenu. Ak nie, mám narodeninový darček pre mamu.
28/2/2012
Windows Chrome
nokia sa konecne prebrala zo spanku...tento smartfon musim mat
19/5/2012
Windows Chrome
prečo lebo láca ?
makaj a možeš si dovoliť aj 800 či 900
19/5/2012
Windows Firefox
» zune85: prečo lebo láca ?
makaj a možeš si dovoliť aj 800 či 900
neoplati sa vzdy si novsie :) dockaj casu jak hus klasu :) WP8
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
20/5/2012
Windows Firefox
Vraj Nokia krachuje...a ako značka tiež nie je najlepšia určite si pozrite HTcéčka s Windowsphone.....
--
HTC TITAN X310e, Windows Phone 7.8
23/5/2012
25/5/2012
Windows Opera
Neviem o tom že by krachovala, akurát Samsung predal trochu viac telefonov za 1Q, to je tak všetko, oficialne je teda na 2 mieste a určite by som si ja zas zobral Nokiu, lebo je to kvalitná značka, lumia 800 je super phone, windows phone je stabilný a rýchly a to Htc čo odporúčaš je kvoli čomu? Aktualizacie meškajú, výsledky za prvý kvartal v strate, tak aj Htc krachuje?LG a Sony tiež nemali ružové výsledky za 1Q a Motorola už ani nehovorím a tiež krachujú?:)) Windows phone už má úspech, v Číne vytlačil iphone a hlavným vyrobcom windows phone je Nokia!
--
Buducnosť je v Microsofte...
23/5/2012
Apple Mozilla
Podla jeho prispevkov je spojkojnys s HTC TAKZE musime aj my..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
25/5/2012
Windows Firefox
Ja som napísal vraj ja som to len počul....a žeby to boli kvalitné telefóny to neviem :D Poznám majitela Orangeu u nás a hovoril mi o nokiách....tiež som chcel lumiu 800 ale odhovoril ma od toho...a to mi hovoril každy či mi nešibe že chcem nokiu...
--
29/5/2012
Windows Chrome
Keci typu jedna babka povedala..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
31/5/2012
Windows Firefox
Dobre to je jedno, ja vyjadrujem len svoju úplnu spokojnosť s HTC TITAN...neviete kedy bude na htc aktualizácia TANGO ????
--
27/12/2012
Windows Chrome
Potrebovala by som pomôcť...Mám problém s Xbox Live,vôbec ho tu nemám namiesto toho tu je len ikonka Hry. Musí sa to nejako stiahnuť? Už som aj prihlásená na tom Windows Live, a stále nič! Prosím čo mám robiť?
27/12/2012
Windows Chrome
Prosím vás mam nokiu lumiu 610 a ked chcem stahovat aplikacie cez market place tak mi vykakuje ze podla datumu narodenia som dieta, prosim vas poradte mi ako to mam odstranit tuto chybu. prosim vas nerobte si srandu ze treba dospiet
28/12/2012
Apple Chrome
Treba si upravit datum narodenia v Microsoft ucte. Na webe.
29/12/2012
Windows Chrome
ďakujem :) pomohlo mi to
a este by som mal jednu prosbu. existuje nejaky messenger na winfowsphone? nieco podobne ako na android ze mi to same oznami ked mi pride sprava a nemusim byt ani online
3/1
Windows Internet Explorer
mam mobil nokia lumia 610 a v menu som mal ikonu email a nedopatrenim stamadial zmizla.poradte mi ako ju mam dat naspat do menu.
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188