Kks toto jé mooooc tak máš tam dostupnu pamäť 26gb a dajú ti "až" na 2 roky ďalších 20+gb zdarma veď to ja so idem sgs2 kúpiť máš tam internú pamäť 16gb (12 dostupných) a musím tam mať aspoň 32 fb kartu ináč by som ten mobil mohol vyhodiť nó naco to je 12gb ?? Napiču =D
A za mobil sq mi zdá dať veľa 700e ked lepší a spoľahlivejši sgs2 mozem mať za 450e
HTC to zas prehnal s tou cenou, nepoučil sa z minulosti, nečudo, že ho konkurencia prevalcuje!!!
Tááákže MP3.sk sa zase poponáhľali:
http://www.mp3.sk/advanced_search_result.php?keywords=htc+one+android
HTC ONE X za 599,99
HTC ONE S za 509,99
Dostupné od 4.4.2012,Takže dúfam že Pomaranč ho pridá do Septembrovej ponuky a ide sa na to... :)
zase ta cena dufajme ze klesne tak ako EVO 3D potom bude to novinka ved si zoberte prve androidy stali pred rokmi 500 eur a teraz najdeme silnejsie ktore stoja menej nez 200 eur :) to znamena ze onedlho budeme tu mat aj 4 jadrove kusky za cenu 200-300 eur to onedlho asi o par rokov :D
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
spam toto tu je napsiane asi vo viacerych temach!
--
HDMI má či nemá lebo som niekde čítal že nemá a tu ho nemáte v tech údajoch ani spomenuté a v článku je ?
http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=atV71001268
tuna ho uz ties maju za 589 eur v bielom a čiernom prevedeni
Ahojte! Vedel by sa mi nejaky ochotny majitel HTC One X vyjadrit k tomuto problemu.
http://androidportal.sk/2012/04/chyba-displeja-htc-one-x-je-to-skutocne-take-vazne
Vopred dakujem!
Zajtra ho budem uz konecne mat, tak som zvedavy co to bude zac : - )
Zdravim. One X mam teraz stvrty den, takze pustim zopar postrehov. One X je moj druhy phone, pretoze uz cca piaty mesiac pouzivam Samsung Galaxy Note ako moj hlavny pracovny mobil a musim povedat, ze este teraz som z neho nadseny ako Risko Hombauerovie z fony.sk. I ked tieto dva fony maju vela spolocneho par zasadnych rozdielov sa najde. One X je o poznanie rychlejsi, ma sviznejsie reakcie, rychlejsi fotak a samozrejme na margo svojej velikosti a vahy, aj omnoho praktickejsi. Na druhej strane Note urcite vyhrava svojim displayom a i napriek tolko ospevovanemu fotaku na One X sa mi zda, ze Note robi lepsie fotky a urcite lepsie video, aj ked One X stopro patri medzi spicku co sa tyka fotiek. Note je podla mna najlepsi pracovny smartphone na dnesnom trhu. Komu nevadia tie rozmery, nech ide do Note. Na kazdodenne klasicke pouzivanie je zase lepsi One X. co sa tyka baterie, na Note mi vydrzal o pol dna dlhsie a to som obom dal riadne zabrat. ONe X 1,5 dna a Note 2 cele dni. Inak Madmouth precital som si ten prispevok na androidportale, ale ja som nijake problemy nezistil. Skusal som na display aj potlacit a v pohode.
Dakujem za postrehy judyphone. Mas nainstalovanu uz aj tu prvu aktualizaciu? Ta mala riesit aj vydrz baterky, reku ci pomohla...
http://www.mojandroid.sk/android-telefony/htc-one-x-dostal-svoju-prvu-aktualizaciu-vylepsuje-zivotnost-baterie-a-opravuje-chybyZdravím Vlasyk.Tu aktualizaciu systemu som nainštalovali už vcera, ale pravdupovediac či to niečo spravilo s vydrzou neviem, nakoľko mám One X este len štyri dni.
One je úplne super, veľmi elegantný a ľahký príjemný, nebanujem ani cent.
enque mohol by si skúsiť na nom Quadrant Standar ? som zvedavý na skore dakujem :)
zdravim...Planujem vymenit moj sucasny rootnuty Desire. Telefon je v pohode len mi vadi strasne mala vnutorna pamat a ani s A2SD+ to nie je velka vyhra. Viete mi poradit kolko ma Xko vnutornej pamate na apps? Myslim, ze sa neda cela vyuzit. Pripadne radili by ste skor ako X kupit Galaxy Nexus alebo Xperiu S? Mam rad Sense, tak neviem, ci by som vykryl prechod na inu znacku. Ide mi hlavne o vykon, dostatocnu pamat a nahravanie HD (full HD) videa bez sekania. Vdaka za info.
Ked mas financie tak ber a mozes aj iny ved su aj nieake custom rom ;) sa mi zda ze na sense ř sa vola ELEGANCIA
--
Ja ho mam asi necely tyzden..predtým som mal HTC Sensation XL...s porovnanim s predchadzajucim HTC je X One o dost rychlejsi. Podla mna uzasny mobil, ale co ma najviac doziera je vydrz baterie. Pri surfovani na nete bolo 30% baterie prec za necelych 15 minut...a to nevravim o hrani hier..mobil mi vydrzi pri castom pouzivani ani nie cez pol dna. Pokial je v zamknutom stave tak musim pochvalit ze z vydrze baterie skoro vobec neubuda...Mam 2 kusy tychto HTC a od zaciatku mam na obidvoch vadu na displayi a to zlty flak o rozmere pol centimetra ktory mi dost prekaza najmä na bielej ploche...Jeden som uz dal predvcerom reklamovat. Druhy dam ked mi ten prvy zreklamuju...a este jednej veci nerozumiem, preco si tento mobil moze hovorit Beats audio ked s tym nema absolutne nic spolocne. S predchadzajuceho HTC Sensation XL kde boli beats audio sluchadla bola hudba naozaj pôzitkom. Teraz s HTC sluchadlami je hudba TRAPENIE!..no proste otras..NIESOM Z TOCHTO SMARTFONU TAK NADSENY AKO SOM SI MYSLEL ZE BUDEM :/...
Silny smartphone, ale takato cena u dnesnych mobilov nema co robit, to bolo tak bezne 3-4 roky dozadu ze High-end stal 20000, je to dost. Ked zoberiem do uvahy ze Huawei spravil podobny smart s totoznym vykonom a bude minimalne o 100 eur lacnejsi a clovek sa ulakomi vzdy na cenu aj na ukor kvality, takze zas sikmaci budu profitovat, prajem Htc aby sa dostalo do kladnych cisiel, poznam ho ako kvalitneho vyrobcu , len ze dnes vyhrava cena, zial cena vykon/ tak sa da kupit u konkurencie aj lacnejsie.
--
Buducnosť je v Microsofte...