reklama
Diskusia k článku
26/2/2012
Windows Chrome
nice,700e. wait... WHAT?
--
Shiru Shogun A9, HTC Windows Phone 8S
27/2/2012
Apple Mozilla
No tak 700€ to riadne predtrelili to nebude ziadny hit som si ho chcel kupit ale 700€ je fakt moc
27/2/2012
Windows Firefox
tak tu cenu prehnali, ale myslim ze pojde o 200€ dole
--
SAMSUNG GALAXY SIII
27/2/2012
Apple Chrome
Cena je priblizna a zatial neoficialna, takze sanca na realnejsiu cenu tu stale je.:-)
27/2/2012
Android Opera
Aj Galaxy Note ste písali že 750 € a ja som ho kúpil za 550€
27/2/2012
Apple Mozilla
No inej stranke som cital ze bude stat 600€ takze ide to dole esre aspon tych 100€ a bude moj :-)
27/2/2012
Android Opera Mini
oproti 4x ma slabsiu baterku,displej a vyssiu cenu,hoci ani batka 4x nieje ziadna slava...razr max rulez
27/2/2012
Windows Firefox
no tak ten sense je super skoda ze ja ho mat nebudem :( ale ta cena je fakt velka a este jedno ten novy dense hlavna plocha mi pripomina nieaky launcher go launcher ex napr.
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
27/2/2012
unknown Opera Mini
"25 GB Dropbox na 2 roky bezplatne"
si to moozu strčit neekam už len z princípu si nekupim fon bez slotu na pam. karty!
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
27/2/2012
Apple Mozilla
A to uz ako preco? To ti fakt nestaci 26Gb ? Co sa blaznite ludia?
27/2/2012
Android Opera Mini
Presne tak. Nekúpil som si cez Vianoce 32Gb kartu aby som si kúpil potom fon bez možnosti pam. kariet. Náhodou sa niečo udeje fon zostane mŕtvy a čo potom. Takto je vždy možnosť si kartu vybrať a je pokoj na nejaký Cloud im zvysoka...
--
HTC One X
27/2/2012
Apple Mozilla
Ale toto bolo vymyslene aby si ludia nemuseli kupovat kartu za 60€
27/2/2012
Windows Firefox
Dropbox na 2 roky zadarmo, ludia si na to zvyknu a potom im nebude luto zaplatit za to... :) Dobre vymyslene. :)
Espio, netusim, kolko stoji Dropbox na rok, ci dva, ale mozno karta vyjde lacnejsie. ;)
--
HTC Evo 3D
27/2/2012
Windows Chrome
Asi im daaky tumor zacina v mozgu tlacit...ked zacinaju robit telefony bez slotu na pamatove karty... Ako pozeram, tak pzeram - Samsung Galaxy Note zatial nema premozitela, minimalne vydrzou na jedno nabitie :) Este pockam ci daco zaujimave nepride..ale asi to bude note :) Ale ani LG Optimus 4X HD nevyzera zle.
27/2/2012
Apple Mozilla
To ti fakt nestaci 32 gb sice len 26
--
27/2/2012
Android Opera Mini
Akých 60E? Kingston 32Gb 4 class 35E. Jasné že zápis nie je nič extra ale karta ma v ničom neobmedzuje čo sa týka čítania a či niečo dávam cez pc 5 alebo 8 minút mi je jedno, často to nepouzivam. Proste s tým slotom to u mňa zabili.
--
HTC One X
28/2/2012
Windows Chrome
» harantd: To ti fakt nestaci 32 gb sice len 26
mimochodom uz dostat kupit aj 64GB ;) tu nejde len o to ci staci alebo nestaci... neviem ako casto si zalohujes data, ale ked sa ti pokazi v sobotu vecer a kazdu nedelu zalohujes, tak sa mozes rozlucit s fotkami a vseobecne so vsetkym co si si nestihol zazalohovat od predchadzajucej nedele. pokial mam kartu, vytiahnem, dam do pc a nic som nestratil... chápando? :)
A Cloud-ove sluzby? Nezájem...pokial bude limit na dáta 2GB tak cloud sluzby NEmaju zmysel..a limit na velkost suboru je 100MB..radsej no comment..
28/2/2012
Windows Opera
no pozri neviem aku bezpecnost dat ti zaruci karta kedze je to ciez len vec nktora sa moze pokazit alebo ju dokonca mozes stratit a to mas este vacsiu sancu takze neviem cim sa to tu vlastne ohanate chápando? :)
29/2/2012
Windows Firefox
Espio: Určite menšia pravdepodobnosť že sa pokazí karta ako prístroj. čo sa týka toho slotu kľudne tam mali nechať aj ROM 32 GB + Micro SD, lenže tam ide určite o nejaké peniažky zo strany Dropboxu tak načo by to tam montovali...
2/3/2012
Windows Firefox
no to mozno hej ale premna je to aj trochu hlupe ze vsetko na kartu instalovat a starat sa o cistenie vnutornej pamete ja by som radsej mal obrovsku 32 gb pamet v telefone a budem zalohovat kazdy den
--
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188