nice,700e. wait... WHAT?
--
Shiru Shogun A9, HTC Windows Phone 8S
No tak 700€ to riadne predtrelili to nebude ziadny hit som si ho chcel kupit ale 700€ je fakt moc
tak tu cenu prehnali, ale myslim ze pojde o 200€ dole
--
SAMSUNG GALAXY SIII
Cena je priblizna a zatial neoficialna, takze sanca na realnejsiu cenu tu stale je.:-)
Aj Galaxy Note ste písali že 750 € a ja som ho kúpil za 550€
No inej stranke som cital ze bude stat 600€ takze ide to dole esre aspon tych 100€ a bude moj :-)
oproti 4x ma slabsiu baterku,displej a vyssiu cenu,hoci ani batka 4x nieje ziadna slava...razr max rulez
no tak ten sense je super skoda ze ja ho mat nebudem :( ale ta cena je fakt velka a este jedno ten novy dense hlavna plocha mi pripomina nieaky launcher go launcher ex napr.
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
"25 GB Dropbox na 2 roky bezplatne"
si to moozu strčit neekam už len z princípu si nekupim fon bez slotu na pam. karty!
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
A to uz ako preco? To ti fakt nestaci 26Gb ? Co sa blaznite ludia?
Presne tak. Nekúpil som si cez Vianoce 32Gb kartu aby som si kúpil potom fon bez možnosti pam. kariet. Náhodou sa niečo udeje fon zostane mŕtvy a čo potom. Takto je vždy možnosť si kartu vybrať a je pokoj na nejaký Cloud im zvysoka...
--
HTC One X
Ale toto bolo vymyslene aby si ludia nemuseli kupovat kartu za 60€
Dropbox na 2 roky zadarmo, ludia si na to zvyknu a potom im nebude luto zaplatit za to... :) Dobre vymyslene. :)
Espio, netusim, kolko stoji Dropbox na rok, ci dva, ale mozno karta vyjde lacnejsie. ;)
--
HTC Evo 3D
Asi im daaky tumor zacina v mozgu tlacit...ked zacinaju robit telefony bez slotu na pamatove karty... Ako pozeram, tak pzeram - Samsung Galaxy Note zatial nema premozitela, minimalne vydrzou na jedno nabitie :) Este pockam ci daco zaujimave nepride..ale asi to bude note :) Ale ani LG Optimus 4X HD nevyzera zle.
To ti fakt nestaci 32 gb sice len 26
--
Akých 60E? Kingston 32Gb 4 class 35E. Jasné že zápis nie je nič extra ale karta ma v ničom neobmedzuje čo sa týka čítania a či niečo dávam cez pc 5 alebo 8 minút mi je jedno, často to nepouzivam. Proste s tým slotom to u mňa zabili.
--
HTC One X
» harantd: To ti fakt nestaci 32 gb sice len 26
mimochodom uz dostat kupit aj 64GB ;) tu nejde len o to ci staci alebo nestaci... neviem ako casto si zalohujes data, ale ked sa ti pokazi v sobotu vecer a kazdu nedelu zalohujes, tak sa mozes rozlucit s fotkami a vseobecne so vsetkym co si si nestihol zazalohovat od predchadzajucej nedele. pokial mam kartu, vytiahnem, dam do pc a nic som nestratil... chápando? :)
A Cloud-ove sluzby? Nezájem...pokial bude limit na dáta 2GB tak cloud sluzby NEmaju zmysel..a limit na velkost suboru je 100MB..radsej no comment..
no pozri neviem aku bezpecnost dat ti zaruci karta kedze je to ciez len vec nktora sa moze pokazit alebo ju dokonca mozes stratit a to mas este vacsiu sancu takze neviem cim sa to tu vlastne ohanate chápando? :)
Espio: Určite menšia pravdepodobnosť že sa pokazí karta ako prístroj. čo sa týka toho slotu kľudne tam mali nechať aj ROM 32 GB + Micro SD, lenže tam ide určite o nejaké peniažky zo strany Dropboxu tak načo by to tam montovali...
no to mozno hej ale premna je to aj trochu hlupe ze vsetko na kartu instalovat a starat sa o cistenie vnutornej pamete ja by som radsej mal obrovsku 32 gb pamet v telefone a budem zalohovat kazdy den
--