reklama
Diskusia k článku
26/7/2012
Android Android
No tento telefón som po mesačnom používaní rychlo predal a to bola jediná vec s ktorou som bol spokojný.
Telefón sa prehrieval. Bateria vydržala max pol dňa. Reakcie telefónu boli pomalé a často sa mi stávalo že som musel opakovane stlačiť úkonu aby sa mi aplikácia spustila. Veľmi som sa tešil na tento telefón ale neskutočne má sklamal. Pred ním som mal samsung s plus a teraz som sa vrátil späť k samsungu.
26/7/2012
Windows Chrome
Prosim kto mi poradi ako mam spravne zapnut bluetooth? na Sony Ericsson xperia mi?ni st15iAj mi napise,ze je zapnuty,ale ked mi posielaju hudbu alebo hocico,tak mi to nejde prijat.PROSIIM a vopred DAKUJEM ZA RADU!!!
26/7/2012
Windows Chrome
asi si netrafil tému :)
1/8/2012
Windows Opera
pomôže mi niekto prosím? stále mi preblikáva displej na xperii P ked sa zablokuje a mám z toho nervy, žerie mi to baterku a neviem či to tak má byť alebo som to nejako nastavila sama.

ďakujeeeeeeeeeeeeeeeem
1/8/2012
Apple Firefox
Urcite to tak nema byt a pochybujem, ze sa preblikavanie da nastavit. Aj ked jeden nikdy nevie. :-)
Podla mna ide o softverovu vadu. Skusala si jednoducho vypnut a zapnut telefon? Robi to aj potom? Tak by som skusila obnovit tovarenske nastavenia, ale predytm si zalohuj data, z telefonu sa vsetko vymaze a bude ako novy z krabice. Pokial by nepomohlo ani to, odporucam servis.
1/8/2012
Windows Opera
» Lenka: Urcite to tak nema byt a pochybujem, ze sa preblikavanie da nastavit. Aj ked jeden nikdy nevie. :-)
Podla mna ide o softverovu vadu. Skusala si jednoducho vypnut a zapnut telefon? Robi to aj potom? Tak by som skusila obnovit tovarenske nastavenia, ale predytm si zalohuj data, z telefonu sa vsetko vymaze a bude ako novy z krabice. Pokial by nepomohlo ani to, odporucam servis.
musím vybrať aj simku? nič sa mi s ňou nestane?
1/8/2012
Android Android
to flowerpink
skus prosim ta popisat ten problem trocha presnejsie
lebo si niesom isty ci tomu dobre rozumiem:
displej si zhasnes power tlacidlom alebo ho nechas zhasnut po nastavenom case (v defaulte to je 30s)
a on sa sam od seba rozsvieti, zobrazi sa ti locker (obrazovka odomknutia)
a znova zhasne ?
opakuje sa to v pravidelnych intervaloch ?
mas v mobile urobeny root ?
neinstalovala si nejaky iny locker ?
pripadne skus cez nastavenia - poloha a zabezpecenie - pozriet do zlozky - vyber spravcu zariadenia - ci tam necaka na potvrdenie pravomoci niektora z doinstalovanych aplikacii
(ako napriklad: extendet controls, widgetsoid a podobne)
ad reset co spomina jessica by mohol tiez napomoct,
no ja by som predtym vytiahol aj sd-kartu a potom resetoval,
so simkartou to neurobi nic
--
SE xperia - x10; ***FeraLab*** JellyBean v2 ROM
2/8/2012
Windows Opera
ďakujem za rady, urobila som továrenský reštart a to blikanie zmizlo , len kontakty nikde dofrasa , čo s tým? nenájdem to nejako? ale hudbu čo som tam dala to mi nechalo wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2/8/2012
Apple Chrome
Nezalohovala si ako som ti radila? Nemas kontaky na Gmaily? To je uplne najjednoduchsie, pouzivat na synchronizaciu Gmail. Potom staci, ked v nastaveniach telefonu zadas prihlasovacie udaje na Gmail ucet a telefon sa ti zosynchronizuje a automaticky prida aj kontakty, kalendar a e-maily z Google uctu. Pokial si si ich nukde predtym neulozila alebo nezalohovala, tak su prec.
Hudbu tam mas preto lebo je si ulozena na pamatovej karte. Ta sa pri resete nevymaze.
2/8/2012
Windows Opera
» Lenka: Nezalohovala si ako som ti radila? Nemas kontaky na Gmaily? To je uplne najjednoduchsie, pouzivat na synchronizaciu Gmail. Potom staci, ked v nastaveniach telefonu zadas prihlasovacie udaje na Gmail ucet a telefon sa ti zosynchronizuje a automaticky prida aj kontakty, kalendar a e-maily z Google uctu. Pokial si si ich nukde predtym neulozila alebo nezalohovala, tak su prec.
Hudbu tam mas preto lebo je si ulozena na pamatovej karte. Ta sa pri resete nevymaze.
Lenka ale ked som mala importované kontakty zo simkarty do telefonu , tak ako je možné že simku vymazalo? tie kontakty čo som uložila do mobilu a nie na simku tie mi ostali . a ja v tomto mobile nemám pamäťovku, tu je len 16GB inerná pamäť.
2/8/2012
Android Android
to flowerpink
ups ups fail,
sak jasne ta xperia p co mas nepodporuje pamatovky
(neviem ten fakt velmi prezut, ja viem je to trend a nielen u sony, ale mi to pride take divne ze sa k takemu kroku s5 vyrobcovia odhodlali,
za ostatnych 10rokov som nemal, ani nik v rodine, mobil bez pamatoviek
a kedze je to tu o xperii uplne mi to vypadlo)
btw, ale obnovenie nastaveni by nemalo mat vplyv na data na simkarte ani na data v internej pamati
a teda pred tou obnovou si nerobila ziadnu zalohu ?
na gmail konte nemas zalohu kontaktov ?
ak si pred resetom mala zapnutu synchronozaciu - mali by tam byt
ak by si ich bola zalohovala priamo v aplikacii telefon, resp. kontakty - mali by byt ulozene niekde v pameti ako subor. vcf
--
3/8/2012
Apple Chrome
Jasne, nedocvaklo mi, ze nepodporuje pamatovky. :-) Kontakt zo SIM nema co vymazat. Pozri sa v nastaveniach, ci mas zapnute, aby sa ti zobrazovali.
3/8/2012
Windows Opera
Pozerala som to, ale ked dám importovať kontakty zo simky tak mi ukázalo, že na simkarte nie je nič. Vložila som si tam už pár kontaktov tak potom mi ich importovalo, takže naozaj mi to z tade vymazalo. A pozerala som aj v nastaveniach a mám zobrazovať kontakty zo simky, už musím len počkať kým prídem z rakúska asi a skočím do orangu nech mi to tam kamoš dá dokopy. hádam nájdem starú simku, lebu tu je tá menšia, nie klasická.
3/8/2012
Apple Chrome
Tak s tym som sa este nesttretla aby vymazalo kontakty zo SIM. No do buducna odporucam pouzivat synchronizaciu kontaktov s Google uctom, potom je to otazka par sekund a mas kontakty zo servera tam, kde potrebujes. V novom mobile, po resete a pod.
3/8/2012
Windows Opera
ale ja som asi mala synchronizáciu, ale teraz ked som v rakúsku sa neviem napojiť na net cez mobil a prihlásiť sa cez gmail . nedá sa to pozrieť niekde na gmaily?
3/8/2012
Windows Firefox
nepotrebujes sa pripajat cez mobil, prejdi do svojho gmailu cez pc
prepni na kontakty, mas tam tlacitko "dalsie" v nom volbu "exportovat"
vyber vsetky kontakty a pouzit format vCard,
v priecinku preberanie by sa ti mal vytvorit subor contacts.vcf
ten prenes cez usb a kabel (alebo ak mas v kompe BT mozes aj tak)
do pamati telefonu a potom cez aplikaciu kontakty zvolis import kontaktov ;)
--
3/8/2012
Apple Chrome
V Rakusku nemaju nikde free Wi-Fi? To by bolo najjednoduchsie. :-)
4/8/2012
Windows Firefox
jj, mna napadlo to offline riesenie ze hned a netreba sa pohnut zo stolicky ale
asi by som tiez skor siel hladat stanice, kaviarne, mcdonaldy, kniznice, predajne operatorov ...
online synchronizaciu cez hotspot
a kym vyrazis skus napr. http://www.trustive.com/hotspots/Austria/
alebo http://goo.gl/ldDV8
--
7/8/2012
Windows Opera
ďakujem za rady ste milý... ale asi to urobím doma ked prídem, nájdem starú simku a pôjdem si to skopírovať zasa na túto do orangu. :-)
21/8/2012
Windows Chrome
Chcel by som sa spýtať ktorý telefón by ste odporučili tento Sony Xperia P alebo Samsung galaxy S Advance ??
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188