reklama
Diskusia k článku
26/2/2012
Windows Firefox
Lenka: poprosím upraviť tabuľku s údajmi.
Sklíčko nieje Gorila Glass,(SONY) používa Dragon Glass.Foto chip je ExmorR,pamäť má 16GB(13GB pre používateľa) bez možnosti rozšírenia o microSD karty, BT je 2.1+EDR
tu je white paper: http://developer.sonymobile.com/wportal/devworld/downloads/download/sonyxperiapwp1?cc=gb&lc=en
--
LG OPTIMUS L9
27/2/2012
Apple Chrome
vdaka za doplnenie. :-) pamat bola v poriadku.
29/2/2012
Windows Chrome
to nova xperia má menší výkon procesoru než moja staršia mini pro xperia (2016mhz) a pritom toto je dvojjadro :D :D
29/2/2012
unknown Opera Mini
xperia mini pro ma len 1Ghz procak tak neviem co riesis
1/3/2012
Windows Chrome
lenže ked ma mini pro 2ghz procak tak sa tomu hovorí nový kernel... ty nevieš a riešiš to :D
1/3/2012
Windows Chrome
poznaš niečo take ako pretaktovanie procesoru ?:d :D :D
6/4/2012
Windows Chrome
Ten transparentny pruzok naozaj aj svieti ako na Xperii U ? lebo na videach som ho nevidel nikde svietit...
6/4/2012
Apple Mozilla
Taktuj dalej, len nie za az taku dlhu dobu budes plakat ze sa ti daco odpalilo na doske... Neviem co ty riesis, urcite bude mat lepsi vykon, ono to neni len o takte procesoru..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
7/4/2012
Windows Chrome
DJ Pepe: lenže ja hovorim o procesore nie o celkovom vykone nauč sa čítať :D
7/4/2012
Windows Chrome
a ked už sme pri celkovom výkone nemôže to byť výkonnejšie lebo jediní rozdiel od xperii minuleho roka je to že to ma iní procesor... aj RAM to ma rovnaku :P :P
7/4/2012
Windows Chrome
Tak ked uz sme tu mudry.. Xperia P ma 1GB ram (ktora 2011 ma 1GB ram??) A tie zdrapim Xperiu P, pretaktujem procesor a si vies kde..
--
8/4/2012
Windows Chrome
no tak som si to pomylil s xperiou u.... ale na xperiu p ešte není upravený kernel pre pretaktovanie procesoru :P :P :P a bude zaujmave ked aj pretaktovanie vôbec bude tak tichučko
"ked uz sme tu mudry"
8/4/2012
Apple Mozilla
Na 100% si uz mal pripraveny upraveny kernel ked vysla xperia mini pro. Zreme si fakt do toho frajer. Ked prejde cas od vydania tejto xperie co presiel zatial od vydania mini pro sa mozme bavit o vykonoch po pretaktovani. Inak som zvedavy dokedy ti vydzi procesor na 2 ghz...
--
8/4/2012
Windows Chrome
už mi tak drží 5 mesiacou kamarade... lenže ja to taktujem na 1.6-1.7GHz ... lenže ty si v tej sprave uviedol že ty pretaktuješ procesor (teraz) tak sa najprv nauč vyjadrovať
8/4/2012
Apple Mozilla
Tak ked uz sa chytame za slovicka, neni nikde napisane ze si ju TERAZ budem zhanat koly markovi a taktovat ju aby som mu nieco ukazal.. Btw precitaj si vyssie ze si spomenul 2016mhz takze by som si velmi nevyskakoval..
--
8/4/2012
Windows Chrome
2016mhz je maximum toho jak to môžem nataktovať s kernelom ktorý tam mam... to je jako s tím kernelom čo je v xperii P max. na jadro 1GHz lenže je asi logicke že to nedám na plný výkon ked to bude mať spotrebu jak hovado
23/4/2012
Windows Chrome
Vcera sem mal tu cest sa stretnut s tymto phonom, mal som ho cely den a musim povedat ze je celkom slusny. Vydrz baterie je ale dost zufala. Moj Huawei sonic ma vacsiu bateriu ako toto... Inac reakcie velmi rychle a design tiez :) Procesor to ma 1ghz dual core, interna pamet 11,6GB a okolo 500MB pouzitelnej RAM pamete.
7/5/2012
Windows Chrome
to eeeee: (alebo niekto kto ma skusenost)
Uviedol si tu, ze vydrz baterie je velmi slaba. Mohol by si to pls presnejsie definovat, ako to asi drzi napr. pri surfovani po nete, ked mas jas na minimum alebo tak. Dakujem
16/7/2012
Windows Opera
ten pásik nesvieti ako na U. Mal som Sony Xperia S, tam pásik svietil pekne, jasne na bielo. Kamoš má Xperiu U, tam svieti pásik pekne farebne. Tu, na P je ten pásik na P! svieti slabo a iba na bielo. (jediné pozitívum je, že obsahuje tlačidlá)
21/7/2012
Android Opera Mini
Dobrý deň,
Ja som s týmto mobilom zatial spokojný. Pri
normálnom používaní batéria vydrží dva dni, pri
zaťažení deň. Čo sa my páči je rýchlosť nabijania, kde
dosiahnem plné nabitie do hodiny. No jedna otázka by
bola. Neviem aké skúsenosti máte s fotenim, ked že
na tak kvalitný fotoaparát sa my zdajú fotky zrnite.
Neviem či to je len nadstavenim alebo nejakou
chybou. Ďakujem vopred za informacie
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188