Marek: Tie tovarne nastavenia by ti ozaj mohli pomoct. Ked si prvy krat zapol telefon, nepreskocil si nahodou nastavenia uctu (gmail hlavne)? Myslim ze to moze prave sposobovat tie tvoje problemy s marketom.
Inak ja si myslim ze najlepsi fon do 150e je Xperia mini (hardverovo). Sonic ma ozaj vyhodu len toho vacsieho displeja, potom uz rovnako dobre s vacsim displejom su o dost drahsie.
miso: Marek. Všetko mám tak ako má by?. ke? idem cez operu mini na gmail tak ma prihlási na gmail aj na market ale stále píše že nemám k ú?tu priradený telefón. ke? idem cez aplikáciu tak že sa mám obráti? na zákaznícky servis.
Marek: V tom prípade zostáva už len jedna možnos?. Obráti? sa na zákaznícky sevis :D
miso: ej tam budem s nejakým japon?íkom debatova? :D
už to robím tak, že na markete si vyhliadnem hru a potom stiahnem na ulozto
Ťažko sa mi orientuje na fony.sk, ta diskusia čo tu bola kedysi je komplet preč?
Áno, vsetky diskusie zmizli, ale nikto o ničom nevie...
--
Samsung Galaxy Note II + HP Pavilion G6 2520so
dakujem za upozornenie. vacsina diskusii u starsich clankov by mala byt obnovena...
--
SE Xperia X10i
Vie mi niekto povedat či sa dá urobit vlastný zoznam skladieb´tak ze sa dá pridat média a pridá sa celý priečinok súborov? mám 12 GB sd kartu takze preto sa pýtam Za odpoveď TNX
perlet1@centrum.sk
Nechapem co myslus presne ako chces vytvorit album alebo ako dat na kartu???stiahni si itag z obchodu play(market) pre ttu prvu moznost
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
Neviete niekto ako nastavím aby mi ukladalo všetko na pamaetovu kartu ? ....ked mi niekto niečo pošle piše že pamať telefonu plna tak ako to nastavim ?
Ked ti niekto posle nieco cez Bluetooth?
To predsa ANdroid vzdy uklada na SD kartu...
Skontroluj priecinok Bluetooth alebo Download a malo by to tam byt.
Ak ti pise "pamat telefonu plna", bude to niecim inym.
Mozno mas pamat tak preplnenu aplikaciami, ze telefon nedokaze ani prijat subor cez BT.
Skontroluj stav pamate, vymaz nieco z telefonu a skus znova prijat cez BT na SD card :)
--
cawte neviete preco mam na xperii x8 cierny display?
Nespadol ti telefón? Skús konkretizovať...
--
Zapol si ju aspon? :D Alebo nemáš vybitú baterku?
--
HTC Desire S + iPod Touch 2. gen. 8Gb + Lenovo B580
normalne stiahnem hry, aplikacie mam 2stranky v menu zaplnene hrami neviem či to bude tým.... ale ved ked stiahnem hru z marketu ide mi to do telefonu a nie do Pameťovky
a...kedy mas cierny displej?
--
@kota Prijmanie súborov je jedna vec a ukladanie aplikacii druhá...
Android vždy uklada prijate súbory Bluetooth na kartu...
Bez nej je mobil takpovediac nepoužiteľný.
A Android 2.1, ktorý maš v mobile, nedokáže ukladať a inštalovať hry a aplikácie na kartu...to až verzia 2.2.
Musíš sa uspokojit s tým, že si môžeš nainštalovať len toľko aplikácií, koľko umožňuje kapacita pamäte telefónu... a to je myslím, nejakých 140 MB
--
alebo rootnut fon a nainstalovat link2sd, alebo najlepsie nainstalovat nejaku 2.3.x custom ROM
zadravim kto by mi vedel poradit ci sa da spravit novy priecinok v albume lebo by som si chcel fotky potriedit
to sa mi zda ze funguje na vsetkych androidoch rovnako ked mas spravcu suborov jednoducho tam vytvor priecinok na karte a tam daj fotky a v galerii sa ti zobrzai ako samostatny album z menom aky ma priecinok na karte
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR