reklama
Diskusia k článku
...
15/1/2010
Windows Firefox
poiuz: co tu nikto nepise?????a mymochodom , prvyyyyyyyyyyyyy
22/1/2010
Windows Internet Explorer
abc: nj, prvyyyyyyyyy debilko
16/6/2010
Windows Firefox
raiden: nevidim vobec ziaden rozdiel medzi X8 a X10 mini.....samozrejme vo velkosti, prvy pohlad to iste....
16/6/2010
Windows Firefox
xsarahdi: no zdá sa,že cena bude ešte lepšia...pod 200€ ! ! !

http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/06/16/x8-announcement-and-xperia-updates/
16/6/2010
Windows Chrome
Martin: SE brutalne fici
16/6/2010
Windows Firefox
Dumbo: Dufam, ze ten nazov zmenia dokial sa to zacne predavat...Ved to znie smiesne... Aj Vivaz sa volal že "Kurara"
-Kurara, Shakira,
-Aino, Hazel... Kur?a, to sú názvy..! :)
16/6/2010
Windows Chrome
hellwet159: sak Shakira porad po tej spevacke :D toto je pre nu fon :D aj jeje meno
16/6/2010
Windows Opera
DJ Pepe: brutal...
16/6/2010
Windows Chrome
mirec: preco fizajn ala mala x10 keby dalu daky plackovi ako ma velka tak sa my to paci to na tychto malich ako keby sa crch aj spodok tlacia na displey nepaci sa mi to
16/6/2010
Windows Chrome
hellwet159: kebyze maju aspon 3.2 alebo 3.6 palcovy displej vtedy by bolo ok
16/6/2010
Dado: Za ten autofokus by ich uz asi slak trafil.Neviem, ci som sam,ci este vydaju aspon 4 verzie,ktore budu mat jedno,ale druhe nie. Napriklad taka X 7,5 bez wifi za to vsak s AF...psychiatria
16/6/2010
defluo: suhlasim. ti vyrobcovia to podla mna robia aj naschval, uz davnejsie som si to vsimol. tu by napr. nebol vobec ziadny problem dat lepsi fotak. ved x10 mini robi celkom super fotky.
17/6/2010
Windows Firefox
torpedo08: nad takymito vecami sa netreba pozastavovat , aj ked ja som taky isty nadavam ze preco naco vobec tieto mobily robia, ale to je proste sprosty biznis spravia 1-2 poriadne mobily a dalsich 10 uplne na nic zbytocnych , a to robia seci nee len SE. ale stve to aj mna dpc :-/
17/6/2010
Gabbe: no keby to malo aj autofokus a LED blesk, ktorý ja používam nie len pri fotení a za?ínajúcu cenu 200 €, tak by to bola úplna bomba si myslím, ale keby bolo keby
17/6/2010
Windows Opera
Sherpa: stary android, fotak iba na kraviny... se skutocne frci
17/6/2010
Windows Chrome
NortySP: Upgrade bude, fotak staci. Ale tak tebe asi nie lebo ty s mobilom fotis modelky ze a prevadzkujes velkofomatovu tlac. A pochop ze aby bol android 2.1 alebo 2.2 musia k tomu vyladit to ihc prostredie. HTC hero sa ako dlho nedockalo offic. upgradu ???
17/6/2010
iPhone Opera Mini
klkk: NortySP - fotak bude nanic , bez AF mas vsetko rozmazane
17/6/2010
miso: Paradne video :-DDDD Konecne dake zazivne a vtipne podane video o telefone. Inak tam vraveli, ze hentie sluchadla ma v baleni aj X10 mini. Je tomu tak aj u nas, ci len v Rusku?
17/6/2010
unknown Opera Mini
mental.disease: AF a Led blesku to je faul. Diskvalifikujem :-(
17/6/2010
Windows Opera
Sherpa: nemusim fotit modelky. staci ze si neodfotim stranku v knihe/skriptach/zosite a to ani nehovorim o zabitom makre a fotkach v sere alebo nebodaj vecer v nejakom podniku.
co sa tyka androidu tak by si mal skor ty pochopit, ze hero je na trhu uz pekne dlho a vsetky nove telefony (od serioznych vyrobcov) maju minimalne 2.1
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
...
reklama
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188