Tajka skús vymeniť nabíjačku na tej svojej xperii. mne to tiež urobilo že mi nešla spustiť moja nabíjačka tak som dal z Htc ani tamta mi nešla lebo mala kus vôľu keď som ju napojil, nakoniec mi išla z mojho starého samsungu ktorá do nej zapadla ako vyšitá a ide nabiť. po úplnom nabití na tej nabíjačke zo samsungu už mi išli znova aj ostatné
skús dať nabiť cez inú nabíjačku z iného mobilu
Ked si kupujes mobil nie je zle si trochu priplatit ;) aj ja som mal priplatit
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
ale tak zase každú chvíľu je niečo nové tak ako bola éra xperia x8, potom wildfire S, neskôr ACE a teraz bol Live
Ocividne ma pokazeny konektor, cize ti nepomoze ani nabijacka znacky pan boh..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
To je tiez pravda preco robia take mobily pameyam ked boli tie stare nokie baterka vydrzala dva tyzdne ... Ja uz radsej vsadim len na wp8 od nokie ale fakt si vobec naopak nedaval konektor?
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
nie nie nedával. konektor pekne zapadol ale bola vôľa v ňom, keby som ho dával naopak tak to už by som tu písal o reklamácii :D
Akoby si nemal jedno ci mas android, symbian, wp, nokiu, sony, htc ked ajtak stale mas ten isty micro usb konektor..
--
ahojte chcel by som sa opýtať ked sťahujem z marketu všetky tie aplikácia mi sťahuje do pamate telefonu tú už mám skoro plnú mám aj pametovú kartu ale na tú mi to neukladá neviete ako sa to dá nastaviť aby mi to ukladalo na pamatovú kartu?
Momentálne nijako. Oficiálne urcite nie.
Ukladanie aplikácií na kartu umožňuje až Android 2.2+
Ten vsak X8 nikdy od výrobcu nebude mať, lebo to by vraj hardvérovo nezvládla. Konkurencia s tým však problém nemá. No nevadí...
Ak chceš stiahnuť vyššiu verziu Android, podmienkou je root, čiže sprístupnenie práv Superusera a nasledne flashnutie- nahradenie ROM- ky novou.
--
Samsung Galaxy Note II + HP Pavilion G6 2520so
Root a app2sd? (Niesom si isty, ale myslim ze sa to aj nejako takto riesilo)
--
Pri Androide 2.1 jedine root.
--
chcel by som opýtať,ako mam instalovat Bluetooth stiahol som ASTRO Bluetooth Module ,aby som mohol prijimat a odosielat subory do mobilu a ako vytvoriť jednotlivé priečinky na ukladanie súborov-pesničiek,filmov,obrázkov... -lubec-
Na spravu suborov alebo priecinkov potrebujes prave nejakeho File managera. Napriklad spominany Astro file manager. Ty si asi stiahol len Astro Bluetooth modul na odosielanie aplikacii a suborov. Potrebujes aj samotnu aplikaciu.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metago.astro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tZXRhZ28uYXN0cm8iXQ..
Astro je asi najznámejšia aplikácia pre správu súborov.
--
Ahojte, potrebujem poradiť, kamoška si zablokovala mobil Xperiu X8 vzorom, viete mi prosím poradiť ako to odblokovať? Skušali sme naraz stlačiť tlačidlá hlasitosti spolu so stredovým tlačidlom, ale nenaskočila možnosť resetnúť mobil. Ďakujem vopred za všetky tipy a rady.
Stlačiť treba Power + tlačidlo hlasitosti
--
•Motorola Droid RAZR 32GB,ICS 4.0.4•HTC EVO 3D•