Reakcia na Easy free nenechala na seba dlho čakať :)))))
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
Dúfam, že bude musieť zareagovať aj OR
moc sa netešte o2 nemá nato sieť a sú to len prázdne slová. 2.tretiny dát idú cez edge. Dobre počujete cez EDGE !!! A to GB dát stojí v O2 cez edge 8€ a na EASY FREE 2GB stojí 5€ a rýchlej 3G a volanie je tam o 4 centy lacnejšie a bez poštoveho O2 balíčka. Platnosť kreditu v O2 je úbohosť. Naj je EASY FREE a FUNFON na kredit.
--
Urobil som si audit ponúk operátorov a Orindž ponuky sú najdrahšie.
joso, při vší úcte... Ide o zrušenie obmedzenia rýchlostného stropu v 3G sieti.
Prečítaj si ešte raz: Ide o zrušenie obmedzenia rýchlostného stropu v 3G sieti.
A pre istotu ešte raz: Ide o zrušenie obmedzenia rýchlostného stropu v 3G sieti.
Aby som bol spravodlivý (a doplnil tvoju info), tak v OR ide jedna tretina dát len cez EDGE a v Telekome polovica dát cez GPRS / EDGE. V O2 sa situácia čoskoro zmení na 50% :
http://bit.ly/ynSPoA--
Som hujer. Teší ma :-)PETRA KOTRČKU, ktorý sa "svojim novým nickom" huje© (zaregistrovaný 1.7.2012 -začiatok prázdnin-príznačné) snaží kopírovať túto identitu, za jeho infantilné správanie IGNORUJTE
nehovorím 'už čo skoro'
skrátka o2fans sa akosi rado ukája zo sloganom už čo skoro lenže realita hýbe nie sľuby
--
Urobil som si audit ponúk operátorov a Orindž ponuky sú najdrahšie.
Ale musí sa nechať, nadpis je pekný:
O2: (rýchlostný strop) čoskoro minulosťou ?
Sorry, ale nedalo mi to ... (radšej som tam dal aj ten otáznik)
;-)
Rýchlostný strop zrušia aj pre zákazníkov používajúcich balíček DATA NEOBMEDZENÉ, potvrdil to operator na zák.linke. :-D
--
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod.
heh pekná kačica.
to ako O2DN pojde 14,4Mb non stop za 6€? Taký produkt nie je nikde na zemeguli :D :D :D
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
wtf? sak to sa tyka iba 3G programov, O2DN ostane pekne 256kbit :)
no a ako to bude v skutočnosti? Čakanie ďalší rok? Zmena rýchlosti je treba. Výška dát v balíčkoch tiež. Najlepšie by bolo vrátiť dáta na neobmedzené. No znova, dlhé čakanie je na nič. Alebo skoré informácie? Asi skôr. Uvidíme, čo sa zrobí s produktom dát. Nie som moc v očakávaniach. Možno nové nebude až také super. Potešilo ma však, že sa nezabudlo v oblasti dát na staré požiadavky sklamaných zákazníkov.
--
ždy to nejak iďe. Gdo nece, nemosí. Ani ja šecko nemosím. :D (2+1=21)
Sklamnie zákazníkov nebolo brzdenie rychlostí, ale ceny tych balickov.
absolutne nekonkurecie schopné. Nemať O2DN točím sa na päte. Chcem vidieť toho cvoka čo platí 11€ za 2GB. A nebodaj sa pohybuje na 70% kde je len Edge..
--