Nokia C7 - U mňa je aktualizácia už dostupná, ale radšej si počkám na prvých odvážlivcov. :)
Ja som do svojej N8 nahral offiko bellu cez phoenix. Zatiaľ testujem, ale vyzerá byť bez problémov.
C6-01
tak velkost aktualizacie 313mb
po stiahnuti si fon zalohuje data...
pcas instalacie si vypita zadat pin kod... a to je asi tak vsetko...
par krat sa restartuje a hotovo
ale ten zvuk ked sa zapina telefon je na smiech... pri tych dvoch rukach
» mikosuo: C6-01
tak velkost aktualizacie 313mb
po stiahnuti si fon zalohuje data...
pcas instalacie si vypita zadat pin kod... a to je asi tak vsetko...
par krat sa restartuje a hotovo
ale ten zvuk ked sa zapina telefon je na smiech... pri tych dvoch rukach
je trochu zvlastne ze v tej aktualizacii bola este starsia verzia Ovi obchodu.. pokial viem uz davnejsie to nie je Ovi
Ale vyskúšajte si všetky aplikácie. Ja mám obavy, že si nokiu zaktualizujem a niečo mi tam fungovať nebude. Na tento feedback som zvedavý.
» Thim: Ale vyskúšajte si všetky aplikácie. Ja mám obavy, že si nokiu zaktualizujem a niečo mi tam fungovať nebude. Na tento feedback som zvedavý.
este pred aktualizaciou vyskocilo okno ktore trebalo potvrdit..
a tam sa pisalo ze nemusia ist vsetky aplikacie a bol tam odkaz na nejaku stranku.. ale nepozeral som to pouzivam hlavne operu mobile
inak k belle este moje nadherne velke hodiny a datum pri uzamknutom display su prec :( namiesto toho datum z dialky moc nevidno aj ked tie hodiny su ako tak vadi mi to..
ale mam pocit ze telefon je o nieco rychlejsi.. a zda sa mi ze hraje hlasnejsie ale to asi len zdanie...
a ta nova scroll lista? neviem ako sa to nazyva je fajn vec...
obrazovky mam 4 i ked som niekde cital ze belle ma 6 asi je to podla typu telefonu..
obrazovku si mozes pridat alebo ubrat. najdes to v moznostiach na obrazovke: pridat dalsi uvodny displej.
Mikosuo, Ovi Obchod nie je súčasťou firmwaru. Nový Nokia Obchod či Nokia Store si musíš stiahnuť priamo v tom obchode.
» Thim: Mikosuo, Ovi Obchod nie je súčasťou firmwaru. Nový Nokia Obchod či Nokia Store si musíš stiahnuť priamo v tom obchode.
Thim ale ja som mal v telefone nahodenu najnovsiu verziu Nokia Store...
po update na Belle som mal v telefone Ovi Store takze jedine tam to moze byt neviem odkial by sa tam inak nabrala stara verzia...
pri belle mi pise Datum verzie software 26.11.2011 takze vtedy este stara verzia bola
Na parádu, som rád že Nokia dodržala slovo pri tomto update, pri Anne to bol riadny pôrod dočkať sa. :-)
mozno blba otazka ale...
stalo sa mi uz dva razy ze telefon vydal nejaky ton len tak... neprisla sms ani nijaky zmeskany hovor a len tak zrazu vyda nejaky ton doteraz to nerobilo
Pri aktualizacii sa mi sice zalohoval telefon,ale vymazali sa mi asi polovica mailovych klientov (tusim 5)z telefonu,dalsia vec je,ze sice je tam 6 obrazoviek,ale co z toho ked na jednu obrazovku sa zmesti len 2 widgety mailovych schranok,nie ako na Anne tusim 5.
Mikusuo: nechodia ti maily? Tie a aktualizuju na pozadi.
Inak pri belle je zabezpecena spatna kompatibilita aplikacii, cize bezat bude vsetko. Dokonca aj skype, ktory bol problemovy by mal uz fungovat na belle.
Pri prvom zapnuti ovi shopu sa spusti update na nokia store.
Bezat urcite nebude vsetko... Niektore apky jednoducho nepojdu. Napr. taky Sygic 10.24... Zamrzne pri nacitani uvodnej obrazovky.. potom ho vyhodi. Aura,resp. Sygic Europe:GPS Navigation ide v pohode.
Inak celkovo zatial spokojnost... Az na to, ze mi stale neukazuje v denniku datove pripojenia..
Andy Sygic Aura myslim ze bude lepsie pouzivat. Je navrhnuty priamo pre Nokie S^3 a nejak som nepochopil v akom denniku ti neukazuje datove pripojenia
--
Nokia N8 Belle 111.040.0904 modded by Robo
» DoubleG: Mikusuo: nechodia ti maily? Tie a aktualizuju na pozadi.
Inak pri belle je zabezpecena spatna kompatibilita aplikacii, cize bezat bude vsetko. Dokonca aj skype, ktory bol problemovy by mal uz fungovat na belle.
Pri prvom zapnuti ovi shopu sa spusti update na nokia store.
Nic nieje zarucene so spatnou kompatibilitou a zavisi to od aktualizacii applikacii ako ju budu podporovat vydavatelia.
Vo vacsine vsetky aplikacie ficia v pohode.
Napriklad este pred tyzdnom mi nesiel Skype na Belle ale cez tyzden vysla aktualizacia Skype a uz je to v pohode.
--
Nokia vydala zoznam aplikacii ktore niesu podporovane v Belle.
Nokia samozrejme dodala ze to neznamena ze sa v blizkej buducnosti neobjavia naktualizacie pre tieto app s podporou Belle.
http://europe.nokia.com/EUROPE_NOKIA_COM_3/Find_products/Belle-Software-Update/non-compatible-apps.html
Lenka myslim ze tento link mozes pridat aj do clanku
--
Balle musi byt super ale ,,zlaty" Android je lepsi.
podla mna niej e lepsi :) android je zranitelnejsi hoci o mam je dobry ale belle musi byt dobre :)
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1, 600 MHz Qualcomm MSM7227, Adreno 200, 512 MB ROM, 512 MB RAM, 101.3 x 59.4 x 12.4 mm, 105 g, 3.2" HVGA 320 x 480 P.S.:Android je HW žrút!
Dnes aktualizovane,
galeria zrychlila, uz netreba cakat aj 20 sekund kým prizoomuje,
web browser sa mi zda tiez rychlejsi a praca v nom je intuitivnejsia,
klavesnica na vysku sa mi zda presnejsia,
u n8 moznost nahravat makro videa,
zmizla mi hra eternal legacy a asphalt5 pyta licenciu ale to prezijem,
bolo trba aktualizovat ovi store na nokia obchod.
Lenka, pri pouzivani web browseru nemusis rolovat az na vrch aby si mohla zadat adresu, saci kliknut do hornej listy raz prstom a vyskoci adresny riadok. :)