Tie vlajkove lode Sony mi pripominaju Titanik. Kratko po vyplavani stroskotaju. Xperia T nebude vynimka. Takyto hardver uz bude pomaly problem najst aj v muzeu. :-)
Nicim nepodlozene dristy :) neviem ako si prisiel na to HW je novy ak nevies, ale asi si ovca co sa chyta na cisla a ked nevidis Quad-core tak to je pre teba zastarale ze ? :)
no su to pekne mobily a ked pocuj ze titanik napadne ma to xperia su tri :) (Olympis,Brittanic,Titanc :D) su pekne len ta cena bude velka :)
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
A o polrok bude nova vlajkova lod. Xperia TS. Vsetko presne to iste, len takt zvyseny na 1,7 GHz.
konecne niekto kto sa zbytocne nezenie za 20jadramy ako ťamťung
konecne vyssie kapacity baterii..
» Luco: Tie vlajkove lode Sony mi pripominaju Titanik. Kratko po vyplavani stroskotaju. Xperia T nebude vynimka. Takyto hardver uz bude pomaly problem najst aj v muzeu. :-)
odbornik na hw nuz ako vyuzijes quadcore cpu v mobile?
SONY XPERIA V to je proste krásna a nabušená vyššia stredná a niečím navyše čo nik iný z TOP 5 neponúka :DDD
Pre tých čo chcú "max 4,3"" je to ideál nad ideálov...prosto neprekonateľný / microSD,výmenná baterka ktorá sa nabije za 30min,vodeodolný,pogumovaný,GLONASS,LTE atď/...neviem si nič viac predstaviť čo by mal mať ideálny telefón/amoleďáci sa určite ozvú :D/
SONY LEN TAK ĎALEJ :DDD
--
LG OPTIMUS L9
@viperman obornik na SW, no povedz mi o tom ako ho nevyuzijem
K vaším narážkam na "údajne starý hardvér" len toľko :
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_tx_t_and_v_benchmarks_are_here_promising_too-news-4722.php
T,TX a V prekonali aj top vlajkové lode od Samsungu a HTC vo všetkých testovaných benchmarkoch, tak podte, rýpte dalej :)
--
smartphone: ST15i unlocked BL, rooted; ROM: Cyanogenmod 9; kernel: Cyanogen kernel; CPU: underclocked (806 Mhz;) launcher: Trebuchet; wallpaper: Earth live wallpaper
No je to logické, pretože obsahujú čipsety Snapdragon S4 MSM8260A a MSM8960 (čo je vlastne LTE verzia toho predošlého) vyrábané 28 nanometrovou technológiu polovodiča.
Preto aj HTC One S porazil vo väčšine benchmarkov One X - Nvidia Tegra3 ♠40nm♠ a Galaxy S3 - Samsung Exynos 4(412) ♠32mm♠
--
Motorola Razr Maxx ********** niekedy je: lepšie mlčať a ostať idiot, ako prehovoriť a odstrániť všetky pochybnosti.
Nechápem prečo píšete že Xperia T je na iných trhoch pod názvom TX, keď sú to dve rozličné zariadenia. :)
Vyrobca uvadza, ze Xperia T bude na niektorych specifickych trhoch uvedena vo variante Xperia TX. Dizajn, procesor (az na GPU, bude mat Adreno 220), displej, pamat, OS, rovnake. Rozdiel bude este v baterii 1750 vs. 1850. Na Slovensku sa vsak bude predavat Xperia T.
Xperia T a Xperia TX sú dva rozličné modeli avšak Xperia TX bude len pre ázijský trh a bude v dvoch verziách, parametre budú totožné až na procesor kde jedna verzia bude mať Krait procesor a grafický procesor Adreno 225 a druhá verzia Scorpion procesor a grafický procesor Adreno 220.