reklama
Diskusia k článku
22/8/2012
Windows Chrome
Ak som to spravne pochopil,za 199€ dostanem LG Pradu,9€ kredit,sim kartu.Nie je to na ziaden pausal? Ze to kupim za 199€ a upisem tam dusu ? :D Ci to funguje len tak,ze ho kupim a mam od nich pokoj? ako napriklad pri internetovych obchodoch..?
22/8/2012
Apple Chrome
jediny problem moze byt blokovanie na SIM kartu ostatnych operatorov, takze bud pouzivat s kartou Telekomu alebo odblokovat za poplatok, ked sa bude dat. :-) To je vsetko.
23/8/2012
Windows Chrome
Väčšina týchto telefónov je blokovaných ale na firemnych predajniach daný telefón bez problémov odblokujú za 3,98€ v prípade že zákazník preukáže že je z Telekom benefitu napríklad doklady o kúpe, odporúčam ísť ho odblokovať v 7-dňovej lehote na vrátenie tovaru pre prípad že by mi telefón odmietli odblokovať hneď im ho vrátim ale ja som problémy nemal slečna sa len spýtala to je na paušál ? a ja nie z telekom benefitu že doklad o kúpe tak som jej ukázal faktúru a doklad o zaplatení kuriérovi a odblokovala mi ho
23/8/2012
Windows Chrome
Neni to zla ponuka.Prada ide najlacnejsie od 285€,tu za 200€. Pre ludi,co im nejde o updaty,to je vyborna volba.Ja mam S3 a za pradu by som ju tazko vymenil,ale pre brata mozno hej:)
23/8/2012
unknown Opera Mini
Telekom občas dokáže prekvapiť ako napr.pri Nokie N9, vtedy ste o tom informovali;

"dali sme to na facebook fanpage, na web sa to asi nehodi.
ale pekny postreh! :)

riso

Dňa 14. apríla 2012 13:30,"

Neviem či odkaz bude fungovať. ;-)
http://m.facebook.com/story.php?story_fbid=181169972003596&id=114979985197068&refid=20&_ft_=fbid.181169972003596
--
Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod.
23/8/2012
Windows Firefox
myslíte, že sa to oplatí kúpiť? Uvažovala som o Nokii N8,Samsung Galaxy S alebo Sony Ericcson Neo, ale tento je lacnejší... za tú cenu asi lepšie nič nezoženiem a hádam pochádza zo slov. distribúcie, keď ho majú v Telekome.
23/8/2012
unknown Opera
niekto tu zas objavil Ameriku... Predtým tam už boli oveľa lepšie "kúsky" tiež kombinácia {android a Lg} ale menej kusov za super ceny.
23/8/2012
Windows Firefox
často pridávajú nové telefóny? Mám ešte počkať, či nebude nejaká iná značka, lebo LG moc neverím. Doteraz som mala len Nokiu.
23/8/2012
unknown Opera
majú teraz Htc,a Pradu (LG) mali aj Samsung,ale 10eurový tak neviem... V budúcnosti určite bude niečo ale ťažko sa spoliehať alebo čakať na 1 "vysnívaný" kúsok.ale táto Prada je fajn...
24/8/2012
Windows Chrome
A uz si Pradu niekto z vas objednal? ze kolko trva dorucenie
24/8/2012
Windows Firefox
ešte váham...
25/8/2012
unknown Opera Mini
--
25/8/2012
Windows Chrome
Viem,ze kurier sa ozve do 14 prac.dni,tzn pomaly 3 normalne tyzdne.Ale ci to tak aj realne funguje.Proste,moze sa ozvat hned na dalsi den,ale moze to byt aj za tych 14 dni.Co je ale dost,tak preto ci nema niekto skusenosti
25/8/2012
Windows Chrome
V stredu doobeda som objednaj, stvrtok mi prisla SMS o spracovani a v piatok SMS z UPS ze dnes mi hu donesie kurier. Android som nechcel ani bohovy ale som spokojny. Najviac som spokojny s tym ze ho nema kazdy druhy fagan v ruke :)
26/8/2012
Windows Internet Explorer
Za chvilku ho bude mat kazdy fagan pri takejto ponuke
26/8/2012
unknown Opera Mini
Pri takom(obmedzenom) počte asi nie. :-)
--
26/8/2012
Windows Firefox
Hm,tak ja mam Galaxy S3,ale zvazujem aj toto LG.Predsalen uspora okolo 200€ nie je zla:) Len ma stve,ze pri prehliadaci dost seka :-/
26/8/2012
Windows Firefox
A ozaj,uz ste si aj updatili na ICS cez to LG tool?
28/8/2012
Windows Chrome
zatial som sa s tym nehral. brw pri prehliadaci som si zatial sekanie nevsimol a ak vsimnem nahodim operu :)
29/8/2012
Windows Chrome
S tym objednanim ste mali asi stastie.Ja som objednal vcera o 4 rano,zatial neprisla ziadna sms o spracovani atd.Dufam,ze pride do piatku:) Inac,ICS je dostupny cez LG Tool aj na Slovensku od vcera:)
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
reklama
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188