Hned si ho kúpim! Windows už nemožem vystáť
--
•»HTC Wildfire«•»Xperia Play«•»Xperia mini«•»Asus Transformer TF101«•»HTC EVO 3D«•»Huawei Honor«•» Samsung Galaxy Note«•» Sony Xperia S«•
sranda.. ale urcite by mi to nedokazalo nahradit stolovy..
--
ajFon a aj nefon..a tak...
nemam android ani v mobile(konecne som sa zbavil s III), ani v tablete a v pc by som ho uz vobec nezniesol
Ked to nevieš využiť tak to nevieš zniesť.
--
•»HTC Wildfire«•»Xperia Play«•»Xperia mini«•»Asus Transformer TF101«•»HTC EVO 3D«•»Huawei Honor«•» Samsung Galaxy Note«•» Sony Xperia S«•
Android je skvelý systém, ale pokiaľ nemám k tejto krabičke dotykové ovládanie, je to na figu. Možno je to nejako vyriešené v tomto prípade, ale keď si Android nainštalujem do svojho booku, tak to ovládanie sa s mobilom (dotykovým displejom) nedá porovnať.
--
Samsung Galaxy Note II + HP Pavilion G6 2520so
ja android skor vnimam ako mobilny software ale netvrdim ze by som si ho nevedel predstavit aj ako pc verziu takze zatial urcite windows
Android mini PC je dobry pre All-In-One, nie pre stolový PC
--
Asus N56VM-S3271V + Samsung Star II
Android sa dá skvele ovládať pomocou myšky a klávesnice čo som odskúšal na asuse, takže na PC by to nemal byť problém :)
--
nardelor a all-in-one nepouzivaju windows?
Mohli by ste prosim vyskusat nejaku USB cameru?
Na internete uz pisu ze je novy firmware rev.2, ktory podporuje zmenu rozlisenia az do 1080p a usb cameru...len som este nenasiel ci to ozaj funguje...
ak by vam v tom tak strasne vadil android, ktory sa da bez problemov ovladat mysou, da sa uplne normalne nahodit hocijake distro lunexu, ubuntu povedzme, a je po probleme. ja mam v planoch take nieco pripnut do telky, mam predplatenu televiziu cez internet za neporovnatelne menej love ake chcu hociktore firmy, na xbmc frci ako das...
--
Shiru Shogun A9, HTC Windows Phone 8S