reklama
Diskusia k článku
17/8/2012
Windows Firefox
seka ti preto lebo mas vela aplikacii vypni si aimacie a vymaz vsetko co nepouzvias ved SGS ma 1 ghz procak preco by malo skeat ked vsetko vymazes :) ale inac pre mna je stop 300 eur (takze jediny mobil ktory do toho vychadza a aby mal WP je Samsung Omnia W :) ale zase nebdue mat WP8 tak si pockam)
--
HTC Wildfire S A510e, Android 2.3.5, Sense 2.1 Windows Phone ... FoReVeR
17/8/2012
Windows Chrome
pekne video :) ale niektore veci tam boli aj hluposti akoze tlacitko spet ma iphone kadekde a android furt vlavo dolu
--
ajFon a aj nefon..a tak...
18/8/2012
Windows Chrome
» Espio: wayne to ze ty tvrdis ze android treba doladovat len svedci o tom ze nemas o androide paru a nejake sekanie a podobne veci co pises tiez nepoznam skus si zabespecit nejaky ten android ( v normalnej cenovej hladine cize cca 500€ ) maj ho mesiac a potom skus zniest nejaku tu kritiku aby si bol aj trochu obiektivny
Mal som. Predal som.

Navyse, taky android bude mat o pol roka cenu ako iPhone po 2 rokoch...

Ano, android treba doladovat - minimalne kernel na konkretne zariadenie - ked je major release rollout, su v jadre zahrnute aj pre nasinca nepotrebne sluzby a moduly. Viem co to obnasa, isiel som do Androidu dost do hlbky, kedze Linux pouzivam denne nebol to problem.. :-)

Rozhodne by som nepisal nazor bez praktickych skusenosti.

Len tolko.
--
-=-= Xiaomi Mi2 =-=-
28/8/2012
Windows Chrome
Pockat pockat kde je v tabule Sony ericsson ?
Na pridanie príspevku musíte byť prihlásený.
Advertisement
Aktuálne diskusné témy
Najnovšie príspevky
Copyright ©2013 - Fony.sk - webmaster - Valid XHTML 1.0 Transitional - Valid CSS - ISSN 1336-7188